App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på kul saker för föräldrarna trots spädbarn

Hej alla, Min man fyller 40 några veckor efter BF och jag hade stora planer för honom innan vi blev gravida. Nu när bebisen bara kommer vara några veckor gammal så måste jag tänka om helt hur jag ska fira honom då vi kommer behöva ha med bebisen. Har ni några tips på saker man kan göra tillsammans med ett spädbarn men samtidigt kunna unna oss själva så han får känna sig firad? Vill helst ge någon typ av upplevelse än en present. (Han själv tycker inte han behöver bli firad alls då han redan får den bästa presenten man kan få, men jag vill ändå göra något speciellt till hans dag)

2019-02-12
Urvågen
Urvågen
Bebis på 13 månader

spadag med avslag och läckande bröst är inte att rekommendera😂

2019-02-15
8kee6
8kee6

Hemmamys i soffan med något gott att äta och en bra film. Då kan bebis vara nära er eller om hen sover.

2019-02-15
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Glömde skriva, ha inte för stora planer innan bebis kommer. Då blir man inte lika besviken om det inte fungerar!

2019-02-14
Maandiiis
Maandiiis

Ni kanske får ett barn som är mycket lugn och harmonisk, sover bra natt som dag då är det inga problem att åka iväg. Men får man ett barn som vi fick som skrek dygnet runt och sov max 30min åt gången dygnet runt så ville jag absolut inte åka iväg. Det var det värsta som fanns. Så ta och fundera om det verkligen måste vara på hans födelsedag och inte när barnet är lite större. Så har ni funderat och känt efter hur det är att ha en liten hemma.

2019-02-14
Maandiiis
Maandiiis

Jag skulle ha satsat på en spa vistelse där man får ha med barn. Ni kan ju turas om att få behandling och att få slippa laga mat och bara mysa på hotell är ju jätte härligt ❤️ Men om det känns Okey att fira innan så kan ni ju dra iväg på en babymoon innan Bäbis är född 🤗 Lycka till

2019-02-13
Jejj
Jejj

du kan inte ge han nåt han kan göra själv,typ gå på massage eller köra ferrari mm och sedan ha mysig räkkväll hemma på kvällen?

2019-02-12
8kee6
8kee6

Jag var rätt trött och sliten av all sömnbrist och amning i början så jag hade nog inte vågat mig på någon mer än t ex en hotellhelg.
Skönt att slippa mat och städa en helg och bara mysa med bebisen.

2019-02-12
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...