Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid kort efter förlossning, någon mer?

Jag har en son på 9 veckor och fick reda på igår att jag återigen är gravid. Ej planerat, men vi har valt att behålla. Är det någon mer här som fått barn med kort mellan rum och isåfall, hur klarade er kropp det och hur går det barnen emellan?

2019-02-11
LouiseLisen
LouiseLisen
Gravid i vecka 15

Tack så jätte mycket för alla svar! 😊 försökte googla först men då stod bara allt negativt!
Detta peppar en verkligen 🌸🌸

2019-02-13
LouiseLisen
LouiseLisen

Nu är vi i 30-års åldern, men det skiljer 11 månader mellan mig och min syster. När vi var små tyckte jag, som är yngst, nog att det var lite jobbigt. Mest för jag fick ärva allt av storasystern. Men när vi kom upp i tonåren har det varit fantastiskt roligt. Vi har haft gemensamma vänner och hon har varit min bästa vän. Så ur det perspektivet är det roligt för barnen när de är så jämngamla. Och nu när vi är ännu äldre är det bara ännu roligare!

2019-02-12
T0ve
T0ve

Jag har 18 månader mellan mina barn som idag är 2.5 och 1 år gamla. Det var inte heller planerat, men tycker det gått hur bra som helst. Tycker ryggen tagit en del stryk, och magen sitter inte där den satt förr🙈😂 Men jag har inte tränat något, så får väl till viss del skylla mig själv känner jag.
Jag märker redan hur kul barnen har ihop, även om de fortfarande är små. Den enda nackdelen jag kan tänka är att min 2.5 åring är sen i talet, och min 1 åring är tidig med att redan säga en hel del ord, så jag är rädd att den stora då kommer känns sig dum eller nått om lillasyster då hinner före att lära sig prata.
Jag tror syskon har ännu större glädje av varandra när de är födda tätt efter varandra, än om det skiljer flera år emellan.
Lycka till, tror det blir kanonbra!

2019-02-12
Evanima
Evanima

Hej, vår son var bara 8 månader när jag blev gravid igen och en liten kille till kommer i slutet av April. Tycker andra graviditeten har varit väldigt jobbig, haft mycket värkar och foglossning. Men kommer klart bli roligare när lilla livet är ute och förhoppningsvis tar förlossningen inte så mycket på mig denna gången heller, första kom lite lätt på 16 timmar från första värk. Hoppas det går snabbare denna gången 👍🏼 👨‍👩‍👦‍👦👶🏻 Grattis och lycka till, kommer säkert bli hur bra som helst 👍🏼🤗 Grattis och lycka till

2019-02-12
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Gravid i vecka 40

Grattis☺️Har 16 månader mellan mina.
Finns för o nackdelar med allt oavsett tätt eller ej😊Ställ inte så höga krav på dig själv så ska det gå bra💕Min kropp har tagit stryk i form av foglossning som gjorde mig sängliggandes. Har nu en 4 åring,3 åring och en 4 veckors hemma och det är fullt upp😊Lycka till,kommer gå fint👍

2019-02-12
8kee6
8kee6

Tack för ditt svar. :) ja de blir väldigt tidigt, men samtidigt vill vi ändå inte ta bort det..
tyckte du att du fick ondare under andra graviditeten?
Att kroppen egentligen inte orkade med?
Jag är ute och rör på mig ca 2 timmar per dag och hoppas på att det ska hjälpa mig lite.

2019-02-11
LouiseLisen
LouiseLisen

Oj det blir tätt. Mina två skiljer det 18 månader på och jag tycker det har gått bra. Dom får ju väldigt roligt med varandra. Andra graviditeten kändes mer jobbig men d va säkert för att jag la av att träna i mitten av första graviditeten och inte återupptog träningen. Kroppsligen märks det på magen o brösten tycker jag.

2019-02-11
1rema
1rema
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...