App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på baby monitor - mottages tacksamt!

Hej på er! Som rubriken lyder söker vi nu era tips för en prisvärd och bra baby monitor. Vi behöver inte kunna se barnet men viktigt att enheterna är trådlösa och räcker väl då vi har hus på tre våningar (280kvadrat). Vad har fungerat bra för er? Pris? Märke? Viktigt att tänka på? Vi är tacksamma för alla era tips! Tack på förhand!

2019-02-11
Klarason
Klarason
Barn på 1 år och 6 månader

Vi har använt oss av mobiltelefonerna dom få gånger vi behövt, lägger en mobil vid barnet med högtalaren på, den andra har vi med högtalaren på men mikrofonen av så inte bebis blir störd av oss, ett tips bara ❤️

2019-02-14
Jojjo99
Jojjo99

Vi har precis köpt en Philips avent, vi älskar den!! Funkar både med sladd och trådlöst, den har en liten nattlampa, kan spela en melodi (förväntade mig ett brusigt ljud, men det lät väldigt klart och bra), samt att den har en "walkie talkie" funktion så man kan prata med barnet om det skulle behövas. Sändaren behöver inte stå så nära barnet heller, vi hör till och med när vårt barn andas om vi har på den känsligaste inställningen. Detta är mitt första barn och första monitor så jag vet inte om det finns bättre alternativ, men vi är som sagt väldigt nöjda!

2019-02-14
Thaanibanaani
Thaanibanaani
Gravid i vecka 17

Köpte våran på Ullared gekås, fungerar jättebra. Monitorn heter capidi och finns även på jollyroom om jag minns rätt. Fick betala ca 620kr för den på Ullared!

2019-02-14
Ebbasj
Ebbasj
Gravid i vecka 6

Bor också på 280kvm.
Köpte en parvel förra veckan.
Koplas ihop med mobilen.
Den reagerar inte på ljud men på rörelser, rätt smidig grej.
Bara hunnit testa den några dagar men gillar att kunna följa tempraturen kring barnet live på mobilen.
Smidigt när lillen ligger ute i barnvagn nu när det varit så kallt ute.

2019-02-12
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 9 månader

Vi har en Philips Avent SCD506 och är nöjd med den. Båda kan vara trådlösa, med hjälp av batterier i ”babydelen” som man dock får byta lite då och då om den används trådlöst ofta, samt att där är uppladdningsbara batterier i ”föräldrardelen”. Vi använder oftast sladd till babydelen då den står vi hans säng, men använder den ibland utomhus och det funkar också bra. Innan jag köpte denna googlade jag runt på massor med olika.

2019-02-11
miicaelanilsson
miicaelanilsson
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...