Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur har ert förhållande förändrats sedan bebis kom in i bilden?

Hur har ert förhållande förändrats sedan bebis kom in i bilden? starkare band? mycket gräl? mer att prata om? mer att vara oense om? Vad är era upplevelser?

2019-02-10
Bebis på 6 månader

Vi har haft en del tjafs över onödiga skitsaker i början, jag (mamma) har känt mig stressad över saker jag inte behöver vara stressad över egentligen. Men för att ta något positivt så har vårt förhållande bara gått till det bättre nu när sonen är äldre och väntar vårt andra gemensamma som kommer i April, så hoppas starten blir det bättre denna gången 🤗 ❤️

2019-02-10
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Gravid i vecka 35

Mer tjafs, mindre tid för varandra, sömnbrist, mer att vara oense om tex uppfostran, olika syn på hur saker ska vara. Men samtidigt är det något som sammansvetsat en och med tiden känns det som att de blir lättare. Hur har det varit för er?

2019-02-10
Ostbåge91
Ostbåge91

Till det bättre. Nu är man en familj ❤️ Enda irritationerna som kan bli är från min sida (mamma) i början då inte pappan har koll på allt och enligt mig gjorde fel. Men det är egentligen bara mitt kontrollbehov som spökar. Sen var han inte lika mkt med barnet i början som jag.

2019-02-10
SanUno
SanUno
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...