App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förvirrad är jag gravid?

Hej jag har lite funderingar på om jag är gravid eller inte,. Jag har haft som mensvärk/ÄLvärk sedan ägglossningen och jag har BIM igår eller idag . Jag har haft symptom som bäckensmärta, halsbränna, spänningar i brösten, svagt illamående och dom senaste 2-3 dagarna har jag vart så extremt hungrig och börjat kissa oftare och mina bröstvårtor är ömma men jag tog ett g-test imorse som var negativt och är såå rädd att mensen ska komma närsomhelst . Jag vill verkligen att mina symptom inte bara ska vara inbillningar 🥺 Hur långt efter bim fick ni plus?

2019-02-08
mahliin
mahliin

Fem dagar innan bim med ert sånt test man kan kolla tidigare.

2019-02-24
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Hade en del känningar som du, tog med grav test, gick till läkaren för det gick inte över... Sedan kom mensen med besked. Mått skit och hafy jätte ont, 1 vecka sen. Men då vet jag liksom men önskade det var annat men får hoppas i framtiden istället!

2019-02-13
marin07a
marin07a
Bebis på 1 månader

Det här med att vilja bli gravid kan verkligen vända upp och ner på hela ens tillvaro. Det är frustrerande och tiden går långsamt fram till det där plusset 😅

Jag tog två test samtidigt med min dotter, ett tidigt test med enkelt plus tecken och ett annat tidigt digitalt med veckoindikatior 4 dagar innan BIM där det vanliga visade negativt och det digitala visade positivt. Båda från clearblue. Väntade tvillingar till och börja med. Med min första graviditet, som slutade i missfall plussade jag BIM +5 först. Negativa test innan dess.

Lycka till!

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 32

Vill tillägga att jag även haft mer flytningar senaste veckan Och vaknar på natten för att jag är så sjuukt kissnödig även om jag inte dricker innan jag sover och kissar precis innan jag lägger mig

2019-02-08
mahliin
mahliin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...