App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Magkramper

Vår 1 månaders har svårt att bajsa. Han äter ersättning. Han fiser mycket och spänner sig väldigt mycket när han v8öl bajsa men det tar oftast lång tid innan det kommer något. När det väl är ute är det inte hårt. Finns det något förutom varmt bad, pysventil och magmassage som någon vet hjälper?

2019-02-03
Soffepoffe
Soffepoffe
Barn på 2 år och 10 månader

Vi har exakt samma problem här hemma just nu. Efter provade av olika ersättningar och även mp-fri, så åkte vi till sjukhuset då han blev så otroligt uppblåst och inte kunde bajsa eller pruppa. Då fick vi Laxido Junior utskrivet som han får 5ml av varje morgon. Det är ungefär samma som Lactoluse som jag uppfattade det, men det tyckte inte de vi skulle ge då en av de vanligaste biverkningarna var just gaser. Vi hade provat med Minifom, Magdroppar och lite kallpressad rapsolja i maten. Pysventilerna funkade aldrig för oss, vilket jag misstänker berodde på att bajset var för tjockt för att komma ut och gaserna låg ovanför och kom inte ut och förbi.

2019-02-07
Jonnaemilia
Jonnaemilia
Barn på 2 år och 9 månader

Vi hade både miniformat och sempersmagdroppar när sonen var liten och hade problem med magen. Funkade hyfsat för oss. Vad som hjälpte många gnager var att sätta han i grodställning över toan när han väl började ta i och prutta. Verkade hjälpa att få ut det då, ibland fick man stå i några minuter och ibland kom det med en gång. Blev en gladare bebis efteråt.

2019-02-04
Hyrkes
Hyrkes
Barn på 1 år och 7 månader

Min hade exakt samma problem, jag köpte Sempers magdroppar och dom funkade susen 😁👍🏻

2019-02-03
Erkendaa
Erkendaa
Bebis på 8 månader

Nu helammar jag men våran har också problem med gaser och att bajsa. Blev bättre med minifom som man kan köpa på apoteket. BVC som rekommenderade det.

2019-02-03
Lilsof
Lilsof

För oss va de samma, i vårt fall belv det lite bättre med semper lemolac sensipro tror jag den hette, men borta med mjölkfri ersättning och laktulos, vi fick båda på recept. Vi pratade med bvc massa gånger och testade fram vad som funkade.

2019-02-03
Kakan2121
Kakan2121
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...