App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravidklåda

Hej. Är i vecka 41. Har sedan vecka 30ca haft en fruktansvärd klåda, främst i stjärtskåran(!?). Någon mer som har/haft det? Jag måste verkligen gräva med naglarna och kan inte sluta trots att jag blöder.. måste fortsätta klia tills klådan ger med sig. Jag tog upp det med min bm då jag var helt säker på att jag hade svamp och försökt med alla medel att få bort det i flera veckor utan att lyckas, innan jag till sist tog mod till mig att säga det här till henne. Hon gjorde en undersökning och konstaterade att detta Inte var svamp, utan hormonerna som påverkar. Min fråga är; NÄR försvinner gravidklåda-symptomen efter fl?? Jag har som sagt gått över nu och längtar något fruktansvärt till att dessa klådor ska upphöra..

2019-02-03
Maian
Maian
Bebis på 14 månader

Hej.
Jag hade gravidklåda över hela kroppen från ca v16 med första barnet. Det försvann direkt efter fl som tur var. Har dock fortfarande ärr kvar över hela kroppen då jag kliade tills jag blödde och även mer efter det

2019-02-11
Nattiiizzzz
Nattiiizzzz
Bebis på 7 månader

Jag hade också som du beskriver, gravidklåda men i mitt fall var det brösten som kliade nåt så fruktansvärt, helt sönderrivna var dom, från och till under hela graviditeten men sen började detta avta ett tag efter förlossningen.

2019-02-03
Moltas
Moltas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...