App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

:-(

Jag behöver hjälp :-( Jag har en 4 månader gammal son som jag nästintill helammar. För 1,5 månader sen blev han inte mätt på kvällen så BVC sa att jag skulle ge tillägg, vilket jag gjort sedan dess utblandad i pumpad mjölk. I januari har det varit väldigt kämpigt och det verkar som mjölken sinar, han skriker redan på eftermiddagen efter mer mat men det kommer inte mer... Jag pumpar på natten och på dagen efter att han ammat för att ha på kvällen dagen efter men jag kämpar med att få ut 1dl till 1,5 dl varje dag. Jag har provat att låta honom tutta så mycket han vill, pumpar efter amningen, amningste, lättöl, hud mot hud men mjölken ökar inte i mängd! Han har gått upp i vikt men kurvan dippar lite nedåt. Jag vill verkligen verkligen fortsätta att amma, gärna så länge det går. Men stressen över att inte ha tillräckligt gör att jag snart ger upp... Vad ska jag göra?

2019-02-02
Tistel86
Tistel86
Bebis på 17 månader

Jag förstår din frustration och ledsamhet när du verkligen vill amma! Mitt tips är att bara ligga ner hud mot hud med din bebis typ en hel dag och kolla film/serier och låta din bebis få känna lugnet och tryggheten hos dig och sedan få ligga vid bröstet och tutta när det vill. Försök massera dina bröst mycket och ofta det stimulerar produktionen, samt håll brösten varma ex. Vetekudde eller varm dusch. Stort lycka till!! Jag hoppas du kan fortsätta med amningen! ❤

2019-02-28
MIIMI
MIIMI
Barn på 1 år och 6 månader

Min son är nu 7.5 månad och jag fick sluta amma honom när han var 6 månader då han skrek och skrek varje gång jag la ner honom mot bröstet. Vid detta laget hade vi bytt ut två mål mot gröt, morgon och kväll. Jag ville så gärna fortsätta amma och slippa ge ersättning men dagen efter julafton fick jag tillslut ge upp och köpa ersättning för han tog inte tag längre. Tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig. Nu i efterhand tycker jag det är lite skönt och inte amma, då man var så låst och begränsad. Eftersom din son är 4 månader hade jag testat med lite smakprover, vi började ge lite lite gröt från 4 månader. Ganska snabbt blev de en portion. Så länge hans mage klarar av de. Vi ger även katrinplommon för att hålla magen i schack.
Det är ju inte roligt och se sitt barn ledset för att den är hungrig. Men gå på din egen magkänsla och gör vad som känns bäst för dig/er!

2019-02-02
miicaelanilsson
miicaelanilsson

Prova 2-3 gånger om dagen i en vecka

2019-02-02
Isabell25
Isabell25

Prova anningste. De hjälpte mig. Finns på hälsokost

2019-02-02
Isabell25
Isabell25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...