App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kissar ofta

Hej. Jag skriver här nu för att förhoppningsvis få lite tips o idéer på hur vi som föräldrar kan hjälpa vår snart 5 åriga dotter, Hon har sedan en månad tillbaka kissat extremt mycket, hon kissar ordentligt på morgonen men ska genast kissa igen 2 minuter efteråt, och sen äta frukost och sen kissa igen, det avbryter henne i lekar och det upplevs jobbigt för henne. Hon har inte UVI, vi tog ett urinprov första veckan och trodde verkligen att det var det men icke. Och det har bara fortsatt. Jag vet att vissa barn har fix idéer men det borde ju gå att avleda dessa och hur länge håller sånt på? Finns det någon som varit med om samma? Vad ska jag göra!? Skulle behöva era råd!! Tack.

2019-01-29
Ellabella2014
Ellabella2014

Hej.
Har en 6 åring som fyllde precis o hela hösten o vintern har vi haft bekymmer med kissväta o kisseriet i sig.
Var på barnhälsovård för större barn och det finns ibland förstoppning som gör att barnen inte känner sin kissblåsa.
Vi är under utredning o försöker få ett mönster på hans kisserier vid toabesök o detta kan ta upp till ett år innan man når resultat.
Kolla om det kan vara detta?
Mvh Linda

2019-01-31
LindaAlfred
LindaAlfred

Har en kille på 5 år och ibland kissar han väldigt ofta och sen kan det gå timmar mellan gångerna. Är lite jobbigt för honom om han kissar på sig ute men vi säger bara att sånt händer.

Har inget bra råd men hopas att det löser sig för er.

2019-01-30
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Alltså det känns som en fix idé, för det kommer ju inget kiss de andra gångerna o så blir hon arg för att det inte kommer något. Det bara kom från ingenstans och innan har hon haft små saker för sig som också har ”drabbat” henne i vardagen, eller stört henne eller vad man ska säga. Man hoppas ju att det går över! Om en vecka ska vi åka bil i 4-5 timmar undrar hur det går!!

2019-01-30
Ellabella2014
Ellabella2014

Hej! Min son på 4 år gör lika dant och vi har utrett så d inte varit något vilket det inte vart. Han blir lätt kissnödig och springer mycket på toa vi tänker att d kanske är en övergångsperiod och är stolta han går på toa o gör sina behov. Dock kan d vara lite jobbigt i bland när man är ute och inte alltid har tillgång till toa eller får springa på toa mycket när vi är ute o handlar.

2019-01-29
snuttiz
snuttiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...