App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missnöjd bebis

Hej, vi har en son som snart är 3 månader. Han har haft kolik sen han var 3 veckor, men tycket det har blivit mycket bättre. Men under dygnen så är han väldigt grinig och sur och när han ska få mat så kan han inte vänta, han blir sjukt arg och när maten kommer så blir han så hettsig. Har ni nån erfarenhet av detta?

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 16 månader

Vår son har dom senaste dagarna somnar efter matning vid 21 och sen knorrar han och vrider på sig lite under natten, men han vaknar inte förre vid 08 ich då är han jätte hungrig. Vi hoppas verkligen att det håller i sig. Och att han ska bli en glad bebis snart. Vissa stunder så skrattar han och är glad, så man för verkligen ta vara på dom stunderna ovh uppskatta dom :)

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 16 månader

Vill helst bara bli buren 🙈 somnar dock själv i sängen om man är bredvid om läget är rätt liksom. Annars sover hon väl, men ibland kan det ta en timma och natta och hon sover i 20 min. Hon har ha ska läge förstått natt och får ersättning en gång på natten. Sover kanske mellan 19.30 och 06.30 och vaknar en till 2 ggr däremellan. Ibland blir man totalt helslut. Hon är intresserad av grejer som händer och vill gröna bara med.. Av nån anledning gillar hon badrummet bäst v alla rum 😂 Nu vill hon äta sittandes, inte så lätt när det inte är vanlig mat.. Och hetsäter upp. Vwt inte om de finns nåt samband med gnälligheten men vi har börjat klocka när hon blir skrikig och hur längesen de va hon åt för å se om de finns samband.

2019-01-29
Kakan2121
Kakan2121

Så eran bebis är också så, grinig och hetsig vid matning? Sover eran bebis bra? Vår son vill bara vara i famnen hela tiden.

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 16 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 16 månader

För oss är det så än, vår bebis har också "kolik" eller skriker och gnäller I alla fall mycket om dagarna. Vissa veckor har vart bättre än andra, har börjat hoppas på att det snart vänder för antar det inte kan hålla på för alltid. Hon är 5.5 månader. Intressant å se om det är någon som har erfarenhet :)

2019-01-29
Kakan2121
Kakan2121
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...