App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vänja min son att sova si spjälsäng

Hej, jag har en son som snart är 3 månader. Jag behöver tips och råd hur vi ska vänja honom att sova i sin spjälsäng. Fick han bestämma så skulle han sova i min famn hela tiden, vilket han gör på dagarna när han sover. På nätterna börjar det funka att han ligger i babynestet men han knorrar och rör sig väldigt mycket när han sover. Hur vänjer msn honom att sova i sin spjälsäng och vara lugn?!

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 17 månader

Tack snälla för att ni delar med er av ers erfarenheter, Vi ska försöka vänja honom nu, bra idé att lägga honom i spjälsängen på dagen när han är glad och får vänja sig lite att ligga där :)

2019-01-29
Antoniae
Antoniae
Bebis på 17 månader

När vi vande våran tjej vid spjälsängen började vi först med att lägga henne i den när hon var vaken och pigg, hon fick leka lite med gosedjur och titta på speldosan osv. Sen började hon sova i den på dagarna och efter ett tag även på nätterna. När hon var 4 månader sov hon i egen säng i eget rum.

2019-01-29
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Jag hade liknande problem, min ville sova tätt bredvid mig och vägrade allt annat. funkade inte med babynest i sängen eller nånting. men jag tränade och tränade. hade en bedside crib där jag la babynestet och la han där när han nästan somnat. i början gick det inte alls men sen började han kunna sova där korta stunder, när han vaknade tog jag tillbaka han och så fortsatte vi så tills sovstunderna själv blev allt längre och till slut kunde vi flytta han till spjälsäng och eget rum där han sov själv första sovpasset och sen bredvid mig i sängen resten av natten. med tiden så blev passen där också längre och längre :)

2019-01-29
grasmatta22
grasmatta22
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...