App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill bli gravid

Hej jag skulle vilja bli gravid men jag väger ALLDELES för mkt. Vad ska jag göra?

2019-01-28
Tornqvistemma
Tornqvistemma
Bebis på 3 månader

Har du möjlighet att få komma till en dietist? Beroende på hur din vikthistoria ser ut så finns det olika vägar att gå. Att träna bort en övervikt kan du bara glömma tyvärr. Det som kan hjälpa är med kosten eller någon form av kirurgi. /Dietist

2019-02-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Då är det antingen träningen är inte tillräckligt jobbigt eller länge så att det börjar brinna fett eller har ätit mer än kroppen behöver. Utag måste vara större än intag så det händer något. Och att dricka mycket är viktigt också för att kroppen ska jobba lite mer aktivt.

2019-01-30

Jag tränar ju varje dag med min sambo (vikter) och sen är jag ute och går på kvällen. Vi äter ganska nyttigt, grönt till alla måltider. Jag förstår inte varför de inte släpper!

2019-01-29
Tornqvistemma
Tornqvistemma
Bebis på 3 månader

Gå på promenard om du orkar. Jag körde appen Fatsecret ett tag och tappade 7 kilo på två månader. Vägde alla ingredienser innan marlagning och räknade ihop kalorier för allt, ränkade ut hur mycket kalorier för 1 gram och sedan väger det jag har råd att äta. Tufft första två veckor då jag var alltid lite halvmätt efter maten. Men sen gick det lätt. Det bästa med den här metoden är att efter några veckor kom man ihåg hur mycket kalorier i alla dessa vanliga saker man brukar äta. Sen när man slutar benta så har man bra koll på hur mycket man bör hålla sig till samt bör man äter utanför hemmet så vet man också hur mycket ungefär man bör äta. Så jobbigt i början men vinner på längden. Hoppas att du hittar något som passar dig och du bli gravid snart!🌸

2019-01-29

Hej!
Ibland kan det räcka att gå ner några få kilon för att bli gravid lättade, måste inte banta bort halva kroppen ;-)
Har för mig att om man har över 40 i bmi så räknas det som en form av riskförlossning, men är osäker på siffran. Jag är inte heller så liten, men har haft två hyffsat enkla graviditeter och förlossningar.
Håller tummarna att det går bra för dig!

2019-01-29
Evanima
Evanima
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...