App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall/utomkveds

I torsdags förrförra veckan började jag blöda lite. Fick besked om att åka in till akuten om det blev mer så på fredag morgon åkte vi in. Fick bara ta ett blodprov som sa att jag inte hade någon infektion. Under helgen kom lite klumpar och på tisdagen gjordes ett VUL och ett blodprov. Eftersom de inte hade "bevis" i form av UL på graviditeten ville de att jag lämnade ett nytt blodprov på torsdagen. På tisdagen var HCG 235, på torsdagen 125. Fick göra ett till i lördags som låg på 65. De kan fortfarande inte avskriva ett utomkveds så ska göra ett graviditetstest på lördag och om det är positivt ska vi ta det därifrån. Har inte haft ont och blöder inte längre nämnvärt. Hur har det varit för er vid utomkveds?

2019-01-28
Kimssn84
Kimssn84
Barn på 1 år och 11 månader

Jag hade ett utomkveds för ca 3 år sedan. Plussade tidigt men började också blöda kraftigt nån dag efter beräknad mens. Vid blödningens start kände jag som en kraftig tryckande känsla nedåt, sedan hade jag inte ont alls. Men blödde hela tiden. Åkte in efter några dagar för var så sjukt oroad och ledsen, första graviditeten och fick nog en liten chock. Fick ta ett gravtest som var positivt men fick först göra ett ultraljud efter två veckor, för att dom skulle kunna se ngt. Då såg dom ingen graviditet men ff positivt test, så fick testa dagarna efter igen och hcg fortsatte öka kraftigt, då förstod dom definitivt att det var ett utomkveds. Opererades akut då det gått ca 3 veckor. Blev sedan gravid efter 5 månader och har idag en liten son🙂 Så även om det är utomkveds så är chansen lika stor att bli gravid även om man får ta bort en äggledare, för den andra äggledaren kompenserar upp! Håller tummarna för dig nu! 💕

2019-02-26
Grodanmalin
Grodanmalin
Gravid

Hur har det gått?
Jag hade ett x för flera år sedan.. min första graviditet och var helt ovetandes. Hade småblödigt en längre tid men trodde mensen blivit bananas... dock fick jag en sjuk byggande smärta en kväll.. ringde gyn akut som tyckte jag skulle avvakta. 5 dagar senare tog jag ett grav test som visade +;fattade då att nått inte stod rätt till. Tog mig till akuten.. svimmade.. och åkte på o.p tömde buken på 2.3 litet blod. Utomkved gör ont och tas på allvar.

2019-02-22
Tantalie
Tantalie
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...