App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vändningsförsök

Hej! Idag blir det vändningsförsök, känns både spännande men även extremt pirrigt. Har någon varit med om detta så är jag intresserad att höra era upplevelser förre o efter. Detta är mitt fjärde barn o blev lite snopen vid en extra ul att han låg i säte. Är i vecka 36+4. Tror att han har snurrat runt en hel del där inne då fötternas sparkar har känts överallt. Mvh fyrbarnsmamman

2019-01-28
LindaAlfred
LindaAlfred
Bebis på 12 månader

Tack för era inlägg.
Det gick bra, kändes inget men jag svimmade då lillkillen la sig på kroppspulsårder. Vi kom tillbaka utan problem men min man blev lite ”rädd”.
Nu ligger han ”rätt” o jag hoppas han är kvar där till bf. :-)
// fyrbarnsmamma

2019-01-30
LindaAlfred
LindaAlfred

Hoppas att det har gått bra! Jag gjorde 2 vändningsförsök med 3 barnet. Jag tyckte inte att det var så farligt, dock vände han ju inte på sig så det vet jag inte hur det känns. Men det är lite obehaglig känsla men jag tycker inte det gjorde ont. Sonen föddes senare i säte dagen innan bf och allt gick bara bra!

2019-01-30
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Hoppas det gått bra! Mitt vändningsförsök var en hemsk upplevelse, han låg i säte därav vändningsförsök. Vi försökte tre gånger men lyckades ej. Gjorde detta i v37, ungefär en vecka senare kom lillgrabben. I v.38, ca 2 veckor innan det beräknade datumet.

2019-01-30
Ebbasj
Ebbasj
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...