App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Minskade fosterrörelser.

Hej! Jag har idag noterat att jag knappt känt bebis i magen något. Kände 2 sparkar i morse annars inget. Men kollar jag på magen och provocerar genom att peta i magen osv, så ser jag att magen rör sig, att det puffas ut osv. Men jag känner absolut ingenting. Bör jag vara orolig? Bör jag ringa om råd även om magen tyder på rörelser? 😕

2019-01-26
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Bebisen kanske bara var lite extra trött eller sparkade inåt så du inte kände? Det kunde min dotter göra i magen. Dem är lite busiga ibland.
Om du känner dig orolig är det alltid bättre att ringa en gång för mycket än för lite och diskutera med våra erfarna barnmorskor. Det är skönt att få bolla ibland.
Jag var inne på koll två ggr med min dotter för att jag inte kände henne i magen på hela dagen vid ngra tillfällen. Hon var iofs ganska lugn i magen och sparkade sällan utåt. Kände mig dum men fick fint omhändertagande på förlossningen. Ju trängre det blir i magen kan rörelserna minska. Hoppad allt gick fint :)

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 33

Visst är det svårt! Jag är gravid i v31 med mitt första barn. Moderkakan ligger framåt, så då har min bm sagt att man känner lite mindre oftast för du har den ivägen så den dämpar rätt mycket. Jag har varit inne 2 gånger och kollat extra då jag börjat tänka på det och inte alls känt så mycket, men det har aldrig varit något. Men det är så svårt att bedöma så jag har ringt in ändå och fått en tid så man slipper att gå och fundera på det, eller att det nu skulle vara något så har man struntat i det för man vill inte "besvära dem".. Men skönt att det gick bra för dig :)

2019-01-28
THolmi
THolmi

Jadå. Allt såg fin fint ut. Hon röjde runt som den lilla ninja hon är. 🤗💜
Det var tydligen inte helt konstigt heller att de syntes på magen att hon rör sig fast att man inte känner det.

2019-01-27
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Hoppas att allt gått bra 💕

2019-01-27
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-01-27
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Tack för era svar ❤
Jag har under morgonen varit i kontakt med förlossningen och sådant och dem har nu bett oss att komma in.

2019-01-27
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Jag hade samma upplevelse och ringde dagen efter till sjukhuset och de blinkade inte ens utan gav mig en tid att kolla rörelserna. De sa att man ska känna rörelser minst 10 ggr om dagen (inte på en och samma gång) och att alltid kolla upp om man är orolig. Så jag rekommenderar att du kollar om du är orolig :)

2019-01-27
Samcic
Samcic
Bebis på 17 månader

Barnet kan vrida och vända sig en del. I min först graviditet sökte jag ca tre ggr för minskade fosterrörelser och alla gångerna hade hon liksom lagt sig med ryggen mot min mage och benen sparkade inåt =rörelserna kändes inte lika tydligt. Denna gången har jag varit lite mer lugn när jag upplevt att jag känt den mindre och har inte behövt söka för att det "kommit igång igen" =den flyttade på sig, vaknat osv .

MEN! är du är väldigt orolig och inte känner igen bebisen mönster ska du absolut söka. ❤

2019-01-27
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...