App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på bindor efter förlossningen och underkläder?

Har hört att man bör ha tjocka bindor med sig tills efter förlossningen. Vad rekommenderar ni som fått barn? Alla pratar också om speciella underkläder som kan vara bra. Vad kan man ta? Och var kan jag köpa dessa?

2019-01-22
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Första veckan hade jag förlossningens bindor och sen gick jag över till always nattbindor och ca 2-3 veckor efter fl vanliga trosskydd. Hade inga speciella trosor men blev rekommenderad av en sköterska på förlossningen att ha höga trosor som går över magen pga mitt snitt. Typ vanliga gravidtrosor.

2019-02-04
Vunnebunne
Vunnebunne

Något jag dock inte tänkt på var att i mina mjukisbyxor syntes det ju att jag hade "blöja", så jag fick ha sambons byxor efteråt.

2019-02-04
limca
limca
Barn på 3 år och 1 månader

Jag tog med mig hem de nättrosor och bindor som fanns kvar från förlossningen och använde de först vid hemkomsten. Sen använde jag Natracare förlossningsbinda, de är rätt tjocka och klarar av att samla upp en hel del avslag. Efter de började jag använda de största nattbindorna från Always, och de bindorna byter jag mer ofta eftersom de är tunnare än Natracare.

2019-01-26
Ranft
Ranft
Bebis på 14 månader

Fick förlossningsbindor på BB, väldigt stort. Hemma använde jag samma som jag brukar ha vid mens. Kanske blödde ovanligt lite? Om du bor nära ett apotek kan du kanske skicka ut pappan att köpa stora bindor om det behövs? Om du har långt till apotek kanske det är bra att köpa hem så du är förberedd

2019-01-26
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Jag köpte på mig bindor i alla olika storlekar, från förlossningsbindor till vanliga tunna bindor. Förlossningsbindor finns på de flesta apotek tror jag, jag köpte från apotea eftersom jag bara använder ekologiska. Vad gäller trosor så körde jag vidare på gravidtrosorna.

2019-01-26
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Köpte förlossningsbindor från apoteket och de var guldvörda på vägen till förlossningen då mitt vatten hade gått och fortsatt sippra. På BB fick jag både nättrosor och bindor (mer som blöjor egentligen, hehe) - de var väldigt sköna. Väl hemma så var det nattbindor och byta de ofta

2019-01-24
Alionken
Alionken

De är inga speciella trosor, bara kanske en storlek större och i bomull. Alltså helt vanliga.

2019-01-22
Niseen
Niseen

Jag hade de största bindorna jag kunde hitta eftersom jag blev sydd några stygn och ville ha något mjukt att sitta på,.

2019-01-22
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Hade också bara vanliga nattbindor när jag kommit hem.

2019-01-22
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader

Jag hade faktiskt vanliga nattbindor från always eftersom jag inte blödde så mkt

2019-01-22
batgirl
batgirl

Jag fick bindor på förlossningen och även ett gång att ta med hem. Men köpte även förlossningsbindor från apoteket också. Hade vanliga trosor på mig när jag kom hem. På förlossningen gick jag runt i dom där nättrosorna man får.

2019-01-22
Barn på 1 år och 6 månader

Jag köpte bindor på apoteket, och dom hete förlossningsbindor. inga speciella trosor. jag hade bara typ boxer trosor.

2019-01-22
pilla79
pilla79
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...