App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tvättmedel till bebiskläder

Det är nog snart dags för mig att börja tvätta upp kläderna och allt. Är i v 35. Jag undrar dock vilken tvättmedel ni rekommenderar? Jag har funderat på om jag ska köpa märket neutral. Men så kommer vi till frågan, ska jag köpa för vit tvätt eller för färgat? Eller både och? Hade tänkt för vit tvätt. Men en del kläder är ju inte ljusa, hur gör man? Herregud så okunnig jag måste låta nu..

2019-01-22
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 12 månader

Köpte tvättmedel från jordklok, gröna gredelina heter den, (jag tog med lavendel doft) inga giftiga ämnen i. Jag är super nöjd med de tvättmedlet!

2019-01-23
Maria_andersson
Maria_andersson

Vi använder bara Neutral kulör tvättmedel och inget mjukmedel.

2019-01-23
Tistel86
Tistel86

Inte riktigt det svar du letar efter, men ett tips är att använda galltvål. Vet dock inte hur det reagerar med väldigt skira textilier.
Annars är det nog bara att gå med så "naturliga" tvättmedel som möjligt, dvs de med så lite kemikalier och parfymer i som möjligt :)

2019-01-23
Mikros
Mikros
Bebis på 6 månader

Vi tvättar allt i Ocean, köper på lantmännen i stora hinkar, bara vittvätt och det fungerar bra, Jag har aldrig sköljmedel.

2019-01-22
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

neutrals flytande tvättmedel. Tycker kläderna blir så solkiga av pulvertvättmedel

2019-01-22
8kee6
8kee6

Min mamma tvätta upp en del kläder och då hade hon Icas parfymfria & grummes parfymfria. Och vi tvättar i grummes parfymfria för kulörtvätt då jag själv är känslig. Sköljmedel använder jag aldrig då jag inte tyckee det behövs :) och detta har funkat bra för vår lillekille också :)

2019-01-22
Pannpann
Pannpann
Bebis på 3 månader

Jag tvättade nyligen upp det vi köpt och körde allt i parfymfritt tvätt och sköljmedel. Använder mig av tvättmedel från Coop eller ICA som har sitt eget i parfymfritt. Sköljmedel har jag tagit comforts parfymfria.

2019-01-22
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Jag använder grummes parfymfria tvättmedel för färg. Jag skulle välja ett flytande tvättmedel, då det kan hända att pulvret inte hinner lösas upp. Vittvättmedel innehåller ju något blekmedel, jag är osäker på om bebisen påverkas av det så oftast avstår jag det. Använder heller inget sköljmedel. Lite ättika i sköljmedelsfacket gör kläderna lite mjukare och tar bort eventuell dålig lukt. Tänk bara på att parfym, och även andra medel kan utveckla allergi.
Men alla ser olika på detta, jag är väldigt försiktig!

2019-01-22
Breathe2
Breathe2
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...