App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hormoner, tar dem någonsin slut?!

Hej! Har en pojk på 10 veckor och jag har mer problem med humörsvängningar nu.ännunder graviditeten och det verkar i te ge med sig. Hur länge kan man räkna med att ha dessa svängningar? Börjar bli jobbigt att gå från lycklig till lessen till arg och irriterad sen ledsen för man har arg för att sedan gå till att vara glad igen för att sedan börja om. Vissa dagar är bättre.än andra men ändå jobbigt.

2019-01-21
Liiza14
Liiza14
Barn på 2 år och 5 månader

Det är jättevanligt att må dåligt efter en graviditet/förlossning! Jag läste någonstans att 1 av 10 får en regelrätt förlossningsdepression. Prata med BVC om det känns ohållbart, de kan hjälpa dig! Du är inte ensam om det som sagt. Att få barn är den största omställningen i livet och vi känner oss ”tvingade” att vara glada och lyckliga hela tiden... men att vara förälder är ingen dans på rosor.
Kom ihåg att du är en krigare🙌

2019-02-01
SaraElinAnita
SaraElinAnita

det kan ta ett tag innan de stabiliseras, har du börjat med något preventiv medel så kan de också påverka. även att de är väldigt känslomässigt att få barn. Det är mycket som händer i kroppen generellt 😊 våran är lite över 3 månader nu och jag känner mig rätt så normal. humöret påverkas ju också av om man tex ammar & hur mycket sömn man får.

2019-01-22
Lica92
Lica92
Gravid i vecka 21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...