App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF september 2019 STHLM

Någon som har bf i sept? Hur mår ni? :)

2019-01-20
GoricaZ
GoricaZ
Bebis på 6 månader

Hej , bf i början av september med andra barnet. Mår ganska bra, trött och lite illamående på morgonen men beror nog på dåligt med sömn också då sonen bara är 6,5 månader !

2019-01-28
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson

Jag hade velat komma dit samma dag/dagen efter så man får lite rull på cirkusen 😉 Vill bara berätta för alla men sambon och jag kom överens om att vänta till inskrivning. Känns som en evighet tills dess!
Hur mår ni andra idag?

2019-01-28
Laann
Laann
Bebis på 5 månader

Oj så skönt för er att eran inskrivning är så tidigt.. Jag hoppas på att få komma tidigare! ska inte dit fören i mitten av Mars annars.

2019-01-28
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod

Hej!
5+4 här med första barnet, är 28 år bor med sambo och hund lite norr om Stockholm.
Är så nervös! Mår förvånansvärt bra måste ja säga, lite molvärk och lite halsbränna som ja kan få bort me mängder av vatten.
Känns så skönt att de finns lite sånna här grupper man kan skriva i, sambon vågar inte riktigt tro att de ligger en bebis i magen - han vågar nog inte riktigt vara glad för det här förens vi har varit på inskrivning hos mvc (7/2) men ja känner att han blir lite distanserad men ändå inte.. vet inte om han är rädd eller bara trött (haft ett helvete på jobb i 3 mån).
Nån som har nått tips eller råd? Vill ju att han ska va lika delaktig..

2019-01-28
Laann
Laann
Bebis på 5 månader

Hej! Har inte kommit så långt in i graviditeten ännu, om jag räknat rätt så är jag i vecka 6. Jag är lite illamående och vissa dagar är jag verkligen super trött (typ svårt att hålla upp ögonlocken). Svullen mage på kvällarna... Lite ömma bröst. Ringde kvinnokliniken förra veckan och första träffen är inte fören veckan 14?! Hur länge fick ni vänta på att få komma till er barnmorska?

2019-01-28
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod

Bf 14 sep, om allt går som det ska. Mår illa hela tiden, super trött och hungrig men när jag väl kolla vad jag ska käka så är jag inte alls sugen.. ska bli så spännande och se hur ens första gradvitet blir. Dock börjat få magsmärtor och ryggvärk som bara den lite små orolig men längtar efter feb då det blir tidigt ultraljud. (Känns overkligt och tror inte på att det är någon där inne) 😆😍

2019-01-26
Theresen
Theresen

Hej! Jag har BF 7 September 2019 med mitt första barn. Jag är otroligt trött om dagarna och illamåendet är på topp :D även väldigt andfådd av minsta lilla rörelse Haha.
Hur mår du? Och grattis till graviditeten!

2019-01-21
Amandabjrkk
Amandabjrkk
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...