App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blöder ni under grav?

Hej! Tänkte starta en tråd för er som blöder under grav. Jag hade en blödning nu i vecka 13. Var in men allt såg så bra ut. Efter det har jag haft gammalt blod i två dagar. Bara lite på papperet. Blev lite nyfiken på att höra hur många här som blödit/blöder under sin grav. Inte kan jag väl vara den enda??

2019-01-18
Mikgje
Mikgje
Bebis på 8 månader

Det är normalt för somlig att blöda under graviditeten, vissa mer andra mindre och vissa inte alls. Så himla olika. Jag hade en störtblödning i vecka 9 med min dotter men det berodde på att jag tappade hennes tvilling. Blödde fram till vecka 20 i varierande mängd. Sen var de lugnt till vecka 27-28 då var de lite rosaaktigt ibland brunaktigt på pappret när jag torkade mig fram tills jag födde, beroende på sköra blodkärl som gick sönder sa min BM.

Innan min dotter var jag gravid till och med till 14 veckor innan jag fick missfall. Då hade jag brunaktig blödning som man kunde se när jag torkade mig typ från och till i en vecka runt vecka 7-8 sen inget mera fören vid sjölva missfallet. Fostret vad slutat att utvecklad från vecka 7-8.
Min vännina hade liknande blödning i ngra dagar runt vecka 13 med brunt/rosa på psppret vid toabesöken och sen inget mera, nu är hemma dotter 3 månader. Så himla olika det där.

Lycka till!

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 33

Jag har blött nu nästan en vecka! ibland är det mycket rött blod, och ibland är det brunt. Men enligt 1177 så är det hälften av alla kvinnor som blöder i tidig graviditet, så oftast är set ingen fara. Börjar bli lite nojjig, men har inte haft mer ont än vanligt än så länge!

2019-01-19
19Sandra87
19Sandra87
Bebis på 1 månader

Hade lite rosa flytningar i min förra graviditet. Barnmorskan trodde då det var pga UVI. Och dom rosa flytningarna försvann efter den var botad. Annars vet jag att det är lätt att få det vid ex. Sex mm pga sköra slemhinnor.

2019-01-18
Vunnebunne
Vunnebunne
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...