App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Packa BB väskan

Jag går in i vecka 34 imorgon. Tänkte höra när ni packade BB väskan och vad ni packade i den?

2019-01-18
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Hehe, packade när jag kände värkarna. Lite kläder till lillen, mobilladdare, underkläder, necessär, godis, babyskydd och bok (hann ej läsa). Önskar att jag tagit med mig lite mer mjuka kläder till mig och kanske ett par tofflor. Man får ju det mesta där dock. På vårt BB bara mat till mamma ej medföljande man. Fanns väldigt lite mat att köpa. Vet dock ej vad man kan ta med att äta som klarar sig i flera dagar... slutade med att mina föräldrar tog med matlådor till min man när de hälsade på.

2019-01-27
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Packade nog runt v. 37-38. Rekommenderar gravidbyxor nedtill och amningskläder upptill + nån tjockare tröja vid hemgång. Utöver det packade jag mjukt toapapper, varma strumpor, mobilladdare, massa gott snacks + dryck - drack supermånga Festis :), bilbarnsstol + filtar, bebiskläder, mössa, hårborste, tandborste+tandkräm .

I efterhand borde vi även tagit med en filt till sambon, stackarn fick ett tunt lakan som täcke och frös varje natt när vi skulle sova.

2019-01-26
Ranft
Ranft
Bebis på 14 månader

Till vår bebis hade vi mjuka typ pyjamasar för det skulle vara bekvämt för honom och de var lätt att ta på när vi var ovana, vår första.
Tänk på att ta med de mjukaste och skönaste kläderna du har. Jag var öm lite här och där och de hade aldrig funkat med jeans eller liknande. 😊 Glöm heller inte att packa anings bh och laddare till telefonen då det blir en del samtal och foton.

2019-01-24
2018Mamma
2018Mamma

Jag hade Foppa tofflor skönt o slippa gå i vanliga skor eller sockar om det e kallt på golvet.

2019-01-20
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år

Packade i veckan 37. Däri låg mysiga mjuka kläder, STORA trosor, amningsBH, snacks, dator med Netflix (blev igångsatta, kan ta tid), bebiskläder (bodys, mössa, vantar, byxor, pyjamas) i olika storlekar, filt, bilbarnstol, mjukt toapapper, schampo och balsam.

2019-01-20
Tistel86
Tistel86

Innetofflor och det som de andra skrev. Något gott som du kan äta när som typ godis, dricka som du gillar men obs! Glöm inte din man för det hade vi gjort🙈 och han hade mer matlust och var hungrig medan jag inte hade tid att tänka på det under själva förlossningen 😬😂 Sköna trosor är viktigt! Och du behöver egentligen bara tänka på att ta med kläder som du vill åka hem i, tänk skönt före snyggt! Typ mysbyxor. Till bebis: blöjor, ombyte, pyjamas- napp brukar inte rekommenderas att använda förän de kan suga i sig mat ordentligt och det är typ efter 1 vecka så det är inget som måste med! Gosefilt till bebis. Eget toalettpapper som är mjukt kan vara skönt efter en vaginal förlossning. Mössa till bebis.

2019-01-19
Mammmaw08
Mammmaw08

Hygienartiklar som schampon, balsam, tvål, den, tandborste och tandkräm.

Hårborste och tofs eller klämmor.

Ett ombyte till dig själv och ett till barnet, behövs verkligen inte mer du kommer ha sjukhuskläder och barnet kommer va i blöja mot din hud hela tiden.

Ut över det hade jag bara packat saker i onödan.

2019-01-19
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Packade tidigt runt v 30, 2 par byte med kläder till bebis samt en mössa och strumpor, tights till mig, strumpor o stor skön kofta, balsam schampo till duschen (gillar mina egna grejer) och mina stora mormor trosor 😂 inget annat behövdes för mig

2019-01-19
batgirl
batgirl

Omkring vi 33-34 tror jag vilket var tur för jag födde för tidigt v 36+3

2019-01-19
MammaKotte
MammaKotte

Jag packade också min väska ungefär runt den veckan. Lite kläder till bebis, men på bb sitter man helst hud mot hud, så man behöver inte så mycket kläder till bebis, mössa till bebis och filt är bra att komma ihåg. Ombyte till sig själv o pappan, necessär, godis, dricka, kex. Laddare till mobil. Napp till bebis om man vill att de använder det. Har nog glömt en del, men det finns bra listor att utgå ifrån som.man hittar på olika sidor!

2019-01-18
Evanima
Evanima

Jag packade min däromkring och födde i v 37. Vi hade ombyte till mig och sambon, 2 par outfits till lillan, napp, tidning, mobilladdare, något att tugga på, necessär med duschgrejer osv.

2019-01-18
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...