App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

vill ej hamna i deppression

Jag är nu i v41 (bf+3) hade i ca 24h för någon dag sedan med hemska sammandragningar, trodde att de skulle sätta igång men de avtog.. har nu fått en remiss för kontroll den 25e, antar för att se när man ska sätta igång de. Men jag orkar inge mer, jag börjar bli riktigt hängig, grinig, sur, ledsen, glad, vet inte ens själv vad jag är längre. Jag är så trött att folk ser och frågar hur de är när dom ser mig. Vad kan jag göra? Livrädd att hamna i en deppression, då jag tidigare har lidit av ångest. kan man ringa å prata med förlossningen? För just nu känns de som att hela graviditeten är ett skämt och att de inte är på riktigt..

2019-01-18
Madlin21
Madlin21
Bebis på 17 månader

Födde min lilla älskling på bf+7. Dagen då vattnet gick trodde jag att jag skulle vara gravid typ för alltid. Hade så ont och kände mig väldigt ynklig. Har du berättat till din bm om du har en historik av ångest? Gör det. Det är även bra om de vet om det på förlossningen och BB.

2019-01-24
Alionken
Alionken

Förstår att det är jobbigt, gick oxå över förra gången. Tillslut åkte jag och köpte tigerbalsam och slängde den i bordet och sa till gubben att nu ska han ut! Min man masserade mig i svanken i över en halvtimma med tigerbalsam och en timme senare kom första värken och sen efter två och en halvtimme va han ute ❤️ Vet inte om det berodde på detta men värt ett försök kanske ❤️ Lycka till 🌼

2019-01-22
Jejj
Jejj

Prata med din barnmorska om hur du mår, det är jobbigt sista tiden och man känner inte igen sig själv och ibland blir kan tom rädd för sig själv..
Men det går över!! Snart är ditt barn här och då har du glömt allt!

2019-01-22
linnidastromberg
linnidastromberg
Bebis på 12 månader

Sista tiden var tortyr. Alla frågade, tjatade och kroppen gjorde ont. Jag har också historik från depression och ångest men har inte ramlat dit än och tror inte jag kommer göra det heller. Livet med en bebis är jobbigt MEN det bästa jag gjort ❤️😍 utan tvekan. Håll ut, snart är din lilla kärlek här.

2019-01-20
Tistel86
Tistel86

Jag hatade också alla frågor, blickar och händer. Höll mig inomhus i hemmet sista veckan man får vara sur och tycka att allt suger. det är din rätt. förklara för den du ska ha barn med så kan denne avleda andra eller svara i telefon om det skulle vara så. Finns ofta en doula på sjukvården men ring förlossningen och förklara vad du känner så rådgivare dom dig!

2019-01-18
Eliottpelikott
Eliottpelikott

Jag tror de flesta som går över tiden känner att det är tungt både fysiskt och psykiskt! Förstår det känns jobbigt, men snart har du bebis hos dig :-)

2019-01-18
Evanima
Evanima
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...