App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp!!

Alltså hjälp!! Min mens är enligt min mobila kalender 5 dagar sen även när jag räknar så stämmer det! Har gjort ett gravtest om dagen men dom visar bara ett streck.. på fredag är det en vecka sen jag skulle fått mens. Jag har även varit och tagit ett hcg prov men det var också lågt alltså det visade ingen graviditet men barnmorskan/ sjuksköterskan sa att om det är tidigt in på befruktningen så är det inte säkert att det visar något. Jag har ingen mensvärk eller någonting som jag brukar ha innan mens.. Jag och min sambo vill så gärna ha barn och har försökt i 2 år. Vad tror ni? Är jag ”inbillningsgravid” som en del säger, eller är den bara sen? Eller kan vi kanske hoppas på att jag har en liten i min mage? Jag och min sambo tror att hade ja varit inbillningsgravid så hade ja varit det för ungerfär ett år sen när jag mådde så psykiskt dåligt över att j inte kunde bli garvid.. för nu har jag/ vi bara levt på som man ska, haft samlag som vanligt inte tänkt nå speciellt mer än att de blir när det blir. Tacksam för alla svar och tips ja allt ❤️

2019-01-16
Rebeccaa
Rebeccaa
Bebis på 4 månader

Min mens är 8 dagar sen idag och jag tog graviditetstest i fredags och lördags som var negativa. Min barnmorska sa att jag ska låta det gå 10-11 dagar sen testa igen så på lördag ska jag göra nytt test. Om det var negativt skulle jag återkomma för att få undersökas eller nått. När jag plussa med sonen var den 5 dagar sen så lite småt fundersam då jag aldrig fått en utesluten mens. Alltid kommit eller efter 2-3 dagar så denna är mysko!

2019-01-31
Melhinda
Melhinda
Bebis på 1 månader

Hur har det gått? :-)

2019-01-22
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Självklart kan det vara graviditet! Vänta några fler dagar och ta ett nytt test om några dagar, och försök under tiden att slappna av och försök att inte tänka på det då mens kan bli sen pga stress och oro.
Jag var skengravid en gång, trodde starkt att jag var gravid, mensen dök aldrig upp, började få ”graviditets symptom” men plussade aldrig på stickan.
Sen dök mensen upp när jag slutade tänka på det.

Nu är jag gravid i vecka 8 och plussade bara 2 dagar efter missad mens.

Håller tummarna för dig!!

2019-01-17
Amandabjrkk
Amandabjrkk
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...