App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Utomhusdagis

Nån som har lite äldre barn som går på dagis med utomhusprofil? Fördelar/nackdelar? Vår son ska inte börja på dagis förrän om 1 år men det är dags att ställa sig i kö och utomhusdagis verkar väldigt lockande tycker jag 😊

2019-01-15
Barn på 1 år och 6 månader

Vet inget om sådana dagis, mina barn går på vanligt dagis. Dom är ute varje förmiddag fram till lunch, samma på eftermiddagen då är barnen ute. Lämnar mina barn 06:30 på morgonen då är dom inne o äter något lättare eller leker innan frukost. Skulle inte vilja att dom va ute då mörkt o kallt.

2019-01-16
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Det beror nog alldeles på hur extremt det är.
Våra barn gick på en vanlig förskola men det var ute ganska mycket.
Men är det så att de alltid ska vara ute oavsett temperatur och väder skulle jag fundera en sväng till.
Äter de alltid ute eller bara vid ok väder?

Jag gillar verkligen att vara ute i naturen och är övertygad om att det är hälsosamt, att barnen inte smittar varandra lika lätt med förkylningar och magsjuka, men det får inte bli för extremt så att barnen tillslut hatar att bara ute.

2019-01-15
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Varför tycker du det låter lockande ? Vad vet du själv om det? Finns olika varianter på ut och skur. På vissa måste man vara blöjfri och på vissa måste man som förälder köra barnen till olika ställen. Gillar ditt barn att vara ute mycket, dvs långa perioder, flera timmar i sträck?

2019-01-15
Bulanbert
Bulanbert
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...