Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnvagn

Hej! Jag har kikat på barnvagnar, både begagnade och nya men blir bara mer och mer förvirrad. Vill färna ha tips, vad funkade för er? Vad bör jag tänka på? Tips och rekommendationer tack!😊

2019-01-14
Gravid i vecka 13

Emmaljunga viking har vi. Riktigt smidigt och litet, ryms i nästan alla hissar i stan. Ingen stress på bussen då vagnen är liten. Skönare hantag och i överlag känns det som bättre kvalite jämfört med Bugaboo tycker vi.Fungerar bra i alla värder och väglag! Vi hittade en riktigt fynd på Blocket där en familje sålde en helt oanvänd vagn till en billig pris med gratis åkpåse och väska dessutom. Värt att kolla den vagnen. Super skön att köra! Vi är så nöjda med den.

2019-01-14

Ska du köra mest i stan eller är ni mycket ute i skog och mark? Jag ville inte ha svängbara hjul då jag fått för mig att de är jobbiga i djupsnö.

Bor ni i lägenhet ytan hiss är en mjuklift smidigt att bära barnet i. Vi bor i villa där man kunde köra i vagnen i hallen så jag hade ingen mjuklift.

Jag ville ha en rymlig vagn så att den inte var utväxt på ett par månader. Vi bytte inte till en sittvagn förrän barnen var 7-9 månader.

Går vagnen in i er bil? Värt att kolla om man har en liten vagn.

Mitt tips är att inte lägga en förmögenhet på en vagn då den används en ganska kort tid.

2019-01-14
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...