App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Smärta på kvällen när bebis rör sig

Hej! Väntar på att förlossningen ska sätta igång är i vecka 39+3 idag. Bebisen är fixerad och ligger väldigt långt ner. Har sedan 5dagar tillbaka en supervild bebis i magen på kvällarna och det känns som den försöker gräva sig ut, känns som knivhugg/ilningar i underlivet/blygdbenet. Detta gör svinont och jag hoppar till av smärtan. Har även mycket molvärk både fram nertill i magen och ont i ländryggen. Någon som varit med om liknande? Är det förvärkar eller foglossning eller bara bebisen som trycker på alla organ?

2019-01-13
Lovma
Lovma
Bebis på 14 månader

Min bebis i magen har varit vild under hela graviditeten. Ibland när jag ligger ned så får hon in riktiga obehagliga sparkar som gör ont, inte så mycket nedåt, utan mer där hon sparkar i magen. Känns också som att hon försöker sparka sig ut.
Molvärken kan vara antingen ligamenten eller foglossning. Kan också vara livmodern. Kroppen förbereder sig för förlossning och mjukar upp i bäckenet, detta kan i sin tur leda till värk. Känns ungefär som mensvärk. Jag brukar även få ont i höfterna om jag ligger ned för länge. Kan även få ont på det sättet du beskriver om jag är ute och går.

2019-01-13
Azusephre
Azusephre
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...