App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

8 månaders kräks

min son är 8 månader och har varit en "normal kräkbebis" men nu den senaste tiden har han börjat kräkas mer, alltid en stund efter att han ätit och sen med jämna mellanrum. Jag upplever att han kräks oftare nu än han gjorde när han var mindre. någon som vet vad detta kan bero på? Han är inte missnöjd och verkar inte ha ont i magen eller så. detta började för några veckor sen.

2019-01-11
mammatill6
mammatill6
Bebis på 2 månader

Han äter nog inte för mycket, han äter väldigt små portioner med riktig mat, ammas ibland och ersättning när han ska sova. är ju dock väldigt aktiv men det har han varit väldigt länge, jag måste nog prata med bvc om detta då jag har haft riktiga kräkbarn innan men aldrig någon som blivit "värre" med tiden.

2019-01-11
mammatill6
mammatill6
Bebis på 2 månader

Det kan bero på olika saker: t.ex äter han för mycket, eller för fort, eller är aktiv o kryper och skrattar/skojar direkt efter maten? Är du ändå orolig och kan inte hitta orsaken, så föreslår jag att du talar med BVC. Hoppas det löser sig. Jag har 3 pojkar och alla har dom spytt som bebisar olika mycket vid olika tillfällen.

2019-01-11
MammaMariaGBG
MammaMariaGBG
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...