App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förlossningsavdelnin​g

Ni som nyligen fött på antingen NÄL, Skövde eller Varberg, kan ni dela med er av er erfarenhet därifrån? Hur var mottagandet, stöttningen under förlossningen och hur var det efteråt? Får partnern stanna kvar osv. Tack på förhand!

2019-01-11
BF2019
BF2019
Bebis på 14 månader

Födde i Skövde i februarutgaven 2018. De var jättetrevliga och proffesionella i mottagandet och under hela förlossningen. Min partner fick stans kvar men vi gjorde valet att han skulle åka hem ändå då vår dotter var hemma med barnvakt och jag ville att hon skulle vakna upp med pappa hemma iallfall :) Blev mycket väl bemött både på förlossningen och BB. En vecka efter förlossningen ringde barnmorskan som förlöste mig vara för att fråga hur jag hade upplevt allting och hur vi mådde. Det var en bra mycket bättre upplevelse än första förlossningen 2016 då det bara kändes som man blev utslussad utan uppföljning så jag är supernöjd med bemötandet från Skövde helt klart! :)

2019-01-12
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-01-11
BF2019
BF2019
Bebis på 14 månader

Tack försvar :)

2019-01-11
BF2019
BF2019
Bebis på 14 månader

Födde i skövde för 1,5 år sedan och ska snart föda där igen 😊 riktigt nöjd med allt där, så är inte alls orolig denna gång. De hjälpte till mycket och min moderkaka som inte ville släppa fick de loss utan problem. Förlorade blod och fick ligga kvar ett tag men med den personalen var det riktigt bra. Som sagt känner mig inte orolig! Och det bästa av allt är hur stöttande de är efteråt med amning mm. De hjälpte till massor där också! Sambon fick sova över med mig hela tiden jag var där vilket var nästan en vecka! Så föder du där kommer du bli väl omhändertagen!

2019-01-11
Theres93
Theres93

Födde på NÄL för 10 mån o tycker dem var super bra! kanon bra o trevligt folk på BB min sambo fick vara kvar hela tiden med.

2019-01-11
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år

Jag födde på Näl för lite mer än två år sedan (första barnet) och vi blev väl bemötta från första samtalet till förlossningen tills vi blev utskrivna från Neo. Jag hade en helt underbar barnmorska som stöttade hela vägen igenom (vi kom till näl 23.30 och sonen är född 02.39). Hon lämnade rummet en gång under ett par minuter men då var sköterskan kvar. Sambon fick stanna kvar hela vägen på BB och på Neo även om rummet på BB var mycket bättre. De som jobbade på Neo var också helt fantastiska mot oss och även personalen på hemsjukvården. Alla lyssnade och förklarade när det behövdes. Min kusin födde barn 20 dagar efter oss och hon hade inte alls samma upplevelse som jag. Var trevlig mot personalen så kommer du långt. Lycka till vart du än hamnar när det är dax!

2019-01-11
Ulrika_Aronsson
Ulrika_Aronsson
Barn på 3 år och 4 månader

Jag födde på Varberg för 9 månader sedan och jag tyckte det var superbra där! Dock bemötandet när man kom in på kontroll om det var något under slutet av graviditeten var väl sådär. De lyssnade inte riktigt. Men väl innanför dörrarna var det superbra. Fick ett jättebra bemötande och jättebra stöttning både under och efter förlossningen. Min man fick stanna kvar då de har familjerum där vilket gör att man är garanterad att partnen får stanna vilket var superskönt och tryggt! 😁🙏

2019-01-11
Ciiliiaah
Ciiliiaah
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...