App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

hur vet man när det är dags?

idag har jag gått en dag över min bf. två dagar före bf gick slemproppen, och igår alltså på det beräknade datumet rann det helt plötsligt ut lite fostervatten på kvällen rakt på golvet (kanske kom mellan 0,5dl-1dl.) Trodde på riktigt igår kväll att det skulle börja hända nånting men idag har jag bara haft lite molande värk längst ner i magen precis som mensvärk.. önskar verkligen att bebisen skulle ta o komma ut nu men kan det ha varit ändå ett falskt alarm? börjar verkligen bli less o deppig över att behöva vänta.. speciellt när det är första barnet och är livrädd för förlossningen. någon som kan säga något eller haft samma symptom? tacksam för svar.

2019-01-10
ebwj
ebwj
Bebis på 14 månader

Nästan samma för mig. Slemproppen gick 1 dag innan bf. På bf dagen kom det lite fostervatten och på kvällen lite mollande värk, lite kraftigare än en vanlig mensvärk. Försvann efter några timmar. Kändes snopet trodde det var på gång. Hade lite molande värk när jag vakna på bf +1 , blev lite kraftigare under 1 timmes tid men till att försvinna helt. På kvällen kom värken tillbax var riktigt trött sovit dåligt natten innan då man trodde det skulle bli något. Ringde förlossningen och fråga om jag kunde komma in och kolla om något var på gång annars om jag kunde få något till hjälp att sova. Åkte in kl23 på bf+1 fick sitta och vänta då det var fullt tills ett rum blev ledigt. Fick komma in 23,50 med lite mollande värk och tänkte jag skulle kunna få något som hjälp att sova och åka hem. Men till allas förvåning var jag öppen 5 cm så blev inskriven istället. Dottern föddes 09.11 på morgonen bf+2. :) Så det kan mycket väl vara något på gång. Ring förlossningen och prata med dem. Lycka till! :)

2019-01-10
Cazzidy
Cazzidy

Håller med 8kee6: ring förlossningen.

2019-01-10
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Ja om vattnet har gått så ring förlossningen. Sen gör dom bedömning vad som ska ske sedan :)

2019-01-10
Mars2017
Mars2017

ring förlossningen om vattnet har börjat läcka så kanske du får komma upp på kontroll och få ett tillförlitligt svar där☺️

2019-01-10
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...