App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kräkningar under hela graviditeten?

Jag har spytt under hela graviditeten, alltså från v6 tills idag, är i v 39 nu. Vissa dagar är det 5 gånger per dag och då är det rena lyxen andra dagar är det 20-30. Jag har fått all möjlig typ av medicin men INGENTING hjälper. Kräkningarna är också helt spontana, de bara kommer upp och går inte att hålla igen. Är det någon mer som känner igen sig? Vad har ni gjort?

2019-01-09
Adnatica
Adnatica
Bebis på 13 månader

Jag hann aldrig med lustgas med nr 1, han blev påverkad av mina värkar och fock tillslut förlösas med urakut kejsarsnitt. 😞 mitt tips är att bli medlem i gruppen hyperemesis gravidarum Sverige, där kan du säkert få svar på hur det gått för andra vid förlossningen ☺️👍🏻

2019-01-10
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Har fått Ondanseton och all annan medicinering men verkligen ingenting som hjälper. Man blir ju trött av all kräkning men så får man se det från den goda sidan, det är bara 10 dagar kvar till BF så kräkningarna går kanske över efter det. Förresten hur gick det med lustgas och kräkningar? Mådde du illa av lustgasen?

2019-01-10
Adnatica
Adnatica
Bebis på 13 månader

Kontakta en läkare som i sin tur skriver ut ondansetron åt dig. Dom stoppar upp kräkningarna. Under min graviditet kräktes jag oxå hela dagarna. Åkte in och ut på sjukhuset och fick dropp. Jag provade all medicin men inget fungerade förutom ondansetron. Så be om de. Men som sagt, bara läkare som skriver ut det och inte barnmorskan.

2019-01-10
Mars2017
Mars2017

Jag känner igen mig så mycket. Min första graviditet kräktes jag så mycket att levern blev påverkad och fick läggas in. Ut över det fick jag ex antal gånger också komma in för dropp och åka till sjukhuset för prover varje vecka.. Var fruktansvärt och vid ett flertal gånger önskade jag livet ur både mig och barnet, jätte hemskt, men så illa var det.. Nu är jag gravid med nr 2, mår illa och kräks än idag (vecka 36) men inte alls lika illa som med nr 1, nu kan jag ha vissa dagar då jag inte ens kräks! Dock är illamåendet där konstant ändå. Det enda jag tyckt hjälpt är att sova så mycket jag bara kan, ta primperan/ondansetron och dricka isvatten(😅). Men i övrigt har inget hjälpt. Varken åksjukeband, akupunktur eller vissa mediciner. Och verkligen inte vanliga ”husmorsknep” utan de gör det oftast värre.. känns som ett hån när folk säger att man skall äta innan man går upp eller ta ingefära 😅 Men vad skönt att du ändå kommit så långt på denna resa, snart är lille äntligen här!

2019-01-10
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...