App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ullared tips och råd

Snart är det dags för oss att åka till Ullared och shoppa loss. Har ni några tips på vad som är bra att köpa där? Något som man kanske glömmer men som är nödvändigt? Har de bra amningskläder där?

2019-01-07
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 12 månader

De har billiga gallerfiltar till bebis. Suveränt bra både till sommar och vår/höst. Iom hålen i filten så svalkar den när det är varmt och värmer när det är kallt. Dock får man inte luras att filten släpper igenom så mycket luft att man hänger den över barnvagnsöppningen på sommaren. Har sett många göra det i tron att barnet får lika bra luft i vagnen ändå...

2019-01-08
Evanima
Evanima

Mitt tips är alltid att inte handla alltför mycket i förväg och inte sånt som ska användas om ett år.
Det är så roligt att få handla även när bebisen är född.

2019-01-08
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Deras babygym är billiga!

2019-01-08

Det finns jättemycket. Dem hade till och med vagn när jag var där i november. En likadan som jag köpt själv fast på ett annat ställe och älskar den. Crescent.

Finns bärsele tricot slen eller babybjörn.

Gott om grejer att bädda, sköta, leka med.

Amningaklädrr fanns inte så mycket när jag var där i november. Men när jag var med min dotter 2016 hade dem massa. Kläder ät lite fram och tillbaka i utbud.

Det finns nappar, nappflaskor, pipmuggar, barnbestick osv med

2019-01-08
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag köpte en badbalja där med sits i och allt står på en ställning. Var jätte smidig att ha stående i duschen! Annars kan man ha sitsen i badkaret om man har ett sånt. Deras skötbäddar är inte vattentålig!! Kan vara bra att veta. Deras tvättlappar är bra (både papper och frotté) och kläder är väldigt billiga! Jag tyckte det var väldigt lite amningskläder eller mammakläder. Men kan ha kommit in mer för va ett tag sen jag var där nu.

2019-01-08

Shoppade loss där innan dottern kom. Det som kommit till bra användning är bl.a. babynest, babybjörn sitter, sängkläder, spjälsängsskydd, mobil till sängen, babyfiltar, skötbädd, tvättlappar, babytermometer, babyleksaker, tillbehör till barnvagn som vindfilt, babyleksaker.

2019-01-07
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...