App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min sambo!

måste få skriva av mig lite. min sambo är helt ointresserad av vår dotter på snart 2 veckor. Han har en dotter sedan tidigare som bor hos oss på heltid å är 8år. Jag får se till att hon har något å göra samtidigt som jag får ta bebisen samtidigt som vi precis har flyttat och de står lådor å grejer precis över allt!! inte ens dem packar han upp.. Å börjar han greja hemma så fastnar han med sina jäkla verktyg å vill jag gå på toa, sova eller laga mat för å kunna äta får jag göra detta när bebis sover (vilket inte är mkt på dagarna "/) får inget svar av honom heller på varför han inte kan ha henne lite när jag väl ber han för att till exempel laga mat, äta varm mat som inte kallnat då får dotter alltid vaknar när maten är klar ... Vad skall jag göra jag orkar inte ta ansvar för precis allt å vet inte hur jag skall få honom å hjälpa till! tar gärna bebis men inte 24h om dygnet. hinner inte ens duscha 😔 han tar långa duschar dagligen medans jag fått duscha 2 ggr på 2 veckor... Är så trött på detta vad skall jag göra 😭

2019-01-07
miinnni
miinnni
Bebis på 14 månader

Stress inblandat med flytt o barn? Själv blir jag helt låst av att känna hur stressen stiger inom mig får inte gjort något vettigt

2019-01-07
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Om han inte var sån innan så skulle jag tro att han blivit deprimerad. Som förgående skriver, även pappor kan bli deprimerade.. han kanske behöver hjälp? Någon utomstående att prata med?

2019-01-07
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Men sätt ner foten ordentligt! Inte ok att bete sig på detta sätt!

2019-01-07
Mars2017
Mars2017

Men usch stackare :(
Har han alltid varit sån eller har det kommit nu?
Tänker om det kan vara någon typ av förlossningspsykos/depression (ja, pappan kan också bli drabbad).
Om inte så tycker jag att du ska ta dig en funderare på om du verkligen vill ha någon som han i ditt liv. Som personen som svarade innan, blir det ju som att du har ett extra barn.
Usch jag blir så trött på män som tror att deras respektive är deras mammor.

2019-01-07
Надя_
Надя_
Barn på 1 år och 8 månader

Nej men usch vilken man! Jag hade lätt dumpat. Blir ju som att ha 3 barn. Svårt att säga vad du ska Göran om han inte ens kan ge dig svar? Skulle du kunna åka med bebis till farmor/mormor och stanna där ett par nätter och få hjälp ? Lämna stora hemma med honom, då blir han tvungen stt sysselsätta/ fixa med henne ? Och ställ ett ultimatum! Hjälper han inte till Ju lär han väl inte göra det sen heller? Vill han inte ta tillvara på eran relation som familj då får man nog tänka om ?

2019-01-07
Hyrkes
Hyrkes
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...