App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När slutade era bebisar ha ont i magen?

Undrar helt enkelt som ovanstående rubrik lyder. Vår son är 3,5 månad nu. Egentligen har han haft en hyfsad dygnsrytm i sig sen ganska länge tillbaka. Men... Det betyder inte att vi får sova för det. Han får nämligen ont i magen på nätterna och/eller tidigt på morgnarna. Han skriker inte men ligger och "brottas" med magen (vilket kan vara hela nätter) vilket stör både hans och vår sömn. Det har inget att göra med vad jag äter. Trodde det här skulle gett med sig vid det här laget 😧 Så när slutade era bebisar ha ont?

2019-01-07
PallePaulin
PallePaulin
Gravid i vecka 32

Sonen hade också väldigt jobbigt med magen. Höll på intensivt i ca 3 månader totalt (från ca 1-4 månader) där jag totalt använde ca 90 (!!) pysventiler. En varje natt mellan kl 02-04 då han vaknade av gaser/smärta och var ledsen. Blev direkt hjälp av pysventilen men det gjorde mig nästan galen innan det väl gav med sig. Provade massage, ändra min kost, utesluta mjölk osv men inga tydliga resultat. Han krånglade med magen tills han blev ca 1 år då det försvann helt. Tror fortfarande det kan ha varit möjlig känslighet för mjölkprotein som växte bort.

2019-01-10
xannica
xannica
Bebis på 14 månader

Om det inte är bättre efter bebis är 6 mån rekommenderar jag att ni pratar med bvc om att utesluta mjölk på prov. Min dotter hade problem från dag ett tills vi slutade med mjölk vid 8,5 mån.

2019-01-07
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

När vår dotter gör så brukar vi använda pysventil för att hjälpa henne få ut gaserna och då brukar också bajseriet komma igång. Hon kan ligga och sprattla och tjoa hur länge som helst och man ser hur trött hon är men efter vi använt pysventilen och det inte kör i tarmarna så har hon sten slocknat :)

2019-01-07
Barn på 1 år och 6 månader

Min son blev bättre när han var 4 mån, 🙄

2019-01-07
Nadisa95
Nadisa95
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...