App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid eller inte??

Jag tog ett graviditetstest inatt för ”skoj skull” eftersom jag inte fått min mens sen jag slutade med ppiller för 1,5mån sen. Till min förvåning verkade det vara ett svagt positivt test. Jag trodde jag inbillade mig och frågade maken varpå han säger att han också ser ett tjockt tydligt och ett svagt streck. Vi tror fortf inte på det så vi frågar några vänner. Hälften säger att det är negativt och resten säger att det är positivt. Jag blev galen på detta så när jag vaknade idag tog jag ett digitalt test jag hade i skåpet hemma som sa att jag inte var gravid. Sen tog jag ett nytt test vid 12 tiden (också digitalt) och det visade ett minus. Alltså måste vi sett i syne. Skulle radera bilderna jag hade på teststickan som jag tog inatt och då ser jag återigen 2 streck. När jag tar upp testet från inatt ur soporna ser jag inte längre det svaga testet. Håller jag på att bli galen? Ska ta ett test nästa vecka för att se, men sticka, inte digitalt. Vet inte vad jag ska tänka. Jag har även vissa graviditetssymtom, men jag säger till mig själv att jag inbillar mig. För övrigt vill vi ha barn men vi förväntade oss att det skulle ta upp till 2 år innan något skulle ske då jag har problem med cystor och som sagt slutat med ppiller. Kan digitala test visa negativt även om man är gravid eller är det ett spökstreck vi sett?

2019-01-06
rebo1002
rebo1002
Försöker

Jag använde clear&simple sticka som visade svagt streck. Det har aldrig hänt med dessa förut. Det första digitala var från samma märke och sed sista digitala var från clearblue testa tidigt. Vill tillägga att jag nu börjar få skitont i bröstvårtorna 😂 vet inte om det är kopplat eller om det bara är för att mensen är på g. Ska ta nytt test i helgen ☺️

2019-01-08
rebo1002
rebo1002
Försöker

Vilket test använde du? Jag har fått falska positiv på rfsu och clearblue testa tidigt, gjorde ett vaginal ultraljud efter det och var med 99 procent sannolikhet aldrig gravid.

Men vänta ett par dagar och testa med morgonurin. Det kan vara väldigt tidigt. Dem digitala testen är inte riktigt lika känsliga i tidigt skede, 7 dagar innan mens tex.

2019-01-07
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Använda test har begränsad hållbarhet så att det du tagit upp ur soporna inte längre visar samma är inte konstigt

2019-01-07
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Har också för mig att visar det positivt, så är det alltid positivt, men det kan visa negativt tidigt i graviditeten även om man är gravid. Men vänta ett par dagar och ta ett nytt test direkt du vaknar på morgonen, då ger det nog säkrast utslag när man inte kissat på några timmar så urinen inte blivit utspedd.

2019-01-06
Evanima
Evanima

Är det väldigt tidigt så kan det visa negativt om du är gravid. Jag har inte sett ditt test men som jag förstår det kan testen visa falskt negativt men aldrig falskt positivt. Testa om ett tag och se!

2019-01-06
Sofiacs
Sofiacs
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...