App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mens efter ppiller?

Jag slutade med ppiller i november och hade min vanliga bortfallsblödning då. Sedan ca 2 veckor senare så hade jag fertilt sekret och molande värk i magen vilket jag tolkade som ägglossning. Sedan 2 veckor senare fick jag mensvärk och mådde inte bra alls. Jag fick även en liiiten blödning. Jag tänkte att bra nu är det igång. Men det var allt. Vilket är udda för jag har alltid haft rikliga menstruationer som varat 7-14 dagar. Iaf, jag har tagit graviditetstest som alla visat negativa. Men jag undrar hur ni andra haft det efter ppiller? Kan det vara så att den lilla blödningen var min mens? Var er mens förändrad efter ppiller? Annars, hur lång tid tog det för er att få den? Jag åt neovletta i 6,5 år.

2019-01-04
rebo1002
rebo1002
Försöker

Fick ett svagt pos test häromdagen. Vet inte om det är spökstreck eller inte men ska ta ett nytt i helgen. Mensen har ännu inte kommit igång 😂🤷🏼‍♀️

2019-01-08
rebo1002
rebo1002
Försöker

Jag har käkat p-piller (prionelle samt neovletta) i ca 3 års tid och slutade för ca 2,5 månader sedan, och min mens verkar komma och gå lite som den vill. Första mensen höll i riktigt länge, strax över tre veckor och den som skulle ha kommit i december har ännu inte dykt upp. Gjorde gravtest idag som visade negativt, av den erfarenhet jag har fått hittills så verkar det ta ett tag för kroppen att återhämta sig!
Att tillägga är också att innan jag började med piller för tre år sedan så hade jag p-stav i två år. Jag hade regelbunden, "normal" mens innan och under tiden jag använde preventivmedel. Tycker också därför att det är lite märkligt att mensen spökar och har sig, men som jag har förstått det så är det inte konstigt att kroppen behöver tid för återhämtning efter att man använt p-piller under flera år.

2019-01-06
Beccawa
Beccawa
Bebis på 1 månader

Det var förmodligen din mens,. Jag minns att jag hade någon konstig mens som tonåring innan jag varken haft sex eller testat p-piller,. Jag hadde typ en droppe blod i trosorna per dag i en veckas tid och ringde ungdomsmottagningen som sa att det bara var att vänta in nästa mens

2019-01-04
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...