App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

nattbyxa på flygplanet

Vi flyger ner till thailand med nattflyget här i slutet på månaden. Vår dotter på 7 år använder fortfarande nattbyxa blöja då hon kissar i sängen. Men nu är det som så att vi har ett problem vi vet ej hur vi ska lösa det praktiskt med bytet på planet. Nån som har nått förslag vet att när hon var 6 år vägra hon byta om innan o halva resan va förstörd pg vi stort sätt tvinga henne att byta om redan på arlanda o då var det bara ner till bulgarien. Men nu är det ju 12 timmars flygresa. Har ni nått förslag? Hur skulle ni göra?

2019-01-04
Anna198224
Anna198224

Jag förstår nigningen riktigt frågan. Lösa det praktiska. Det är väl bara gå in på toaletten å byta om till pyjamas å då tar dottern på sig blöjan. Eller?

2019-01-06
Anna larsson
Anna larsson

Tex att efter att skylten med säkerhetsbältet slocknat så går vi oxh byter om på toaletten eller vid ett visst klockslag annars :) Så vet hon och kan ställa in sig på det.

2019-01-05

Prata med henne i förväg och kom överens om en plan tillsammans som hon är delaktig i och känner att hon kan vara med och bestämma över. Sen följer ni den :)

2019-01-05
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...