App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

bärsele - tips?

Jag har en snart 4 veckors bebis som är väldigt mammig. Han vill helst vara i famnen hela tiden vilket då gör de svårt för mig att få nått annat gjort hemma. Jag är då lite nyfiken på tips, råd, tankar om bärsele? Vilken bör man köpa? Är de värt pengarna? Hur mycket har ni använt bärsele? osv..

2019-01-03
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Tula!

2019-01-21
Okonkret
Okonkret

Använde bärsjal en del till första barnet, men jobbigt att knyta tyckte jag, lite användes en babybjörn sele men den gillade han inte. Nr 2 och gillade det inte alls så det fick bli utan nåt , när hon var lite större köpte jag en ryggsäk med plats till henne och den var godkänd ibland. Nr 3 är nöjd med att sitta i babysitter som liten och jag skulle nog inte testat i sele med den lilla klumpen som var rund åt alla håll och så tung.

2019-01-21
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Tradera är grymt! där kan du hitta både sele och sjal. Jag ska ha bebis nr 2 i maj, har en babybjörn till första som funkade helt ok för det vi använt den. Kände dock att den inte var helt toppen när vi reste till Grekland, många bärtimmar och tyngre barn (1år 4mån) tog hårt på axlarna. Nu har jag köpt hem en ergobaby sport (200kr) och en mysak bärsjal(100kr). Tänkte testa med dem. Känns som att sele/sjal är ännu mer värt till barn nr 2. Den lilla kan få närhet, amma, sova medan man har friheten att kunna leka, laga mat och fixa med den store.

2019-01-21
Niseen
Niseen

Hade en babybjörn till dottern men den var värdelös, sjukt ont i axlar och rygg efter bara en stund. så henne bar jag i sjal de få gånger det behövdes. Nu till när sonen skulle födas så köpte vi en najell omni och det är det bästa jag gjort. Toppenbra sele!

2019-01-21
sofiejonsson
sofiejonsson

Vi har fått en babybjörn, en sån som ser ut som en ryggsäck. Provade den när dottern ville bäras typ hela tiden (runt 3-4 veckorsåldern), men då gick det inte - hon ville inte. Provade för ett par dagar sen och nu funkar det kanon. Hon är 2 månader nu. Så för oss funkade det att vänta lite.

2019-01-03
Alionken
Alionken

Om barnet accepterar bärsele är det absolut värt! Vi använder den fortfarande och sonen är snart 1 år ⭐️ vi har en babybjörn men skulle nog velat ha ergo baby om jag fick välja om

2019-01-03
MammaKotte
MammaKotte

Vår dotter är/var likadan. Provade en kompis bärsele och hon trivdes så köpte en. Först var vi ute på b.la. Blocket och kollade men bestämde oss för att köpa en eftersom vi bor på landet med mycket ojämn terräng och skog. Vi köpte en BabyBjörn One Air Mesh på Jollyroom. Vi kände att vi satsade på en som är lite dyrare för att kunna bära henne länge och både mot och ifrån oss samt på ryggen. Använder den flera gånger/dag eftersom hon vägrar att sova själv. Men som andra skrev så testa först om du har möjlighet. ☺️

2019-01-03
corneliaat
corneliaat

Vi hade fått tips om ergo baby så köpte en sådan. Tyvärr vägrade vårt barn, han hatar att vara fastspänd. Om du känner någon som har en bärsele eller sjal så kanske du kan prova den för många bebisar tycks ju verkligen trivas i dem

2019-01-03
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Min son levde i vår bärsjal de första 3-4 månader. Han hade ett extremt närhetsbehov. Så vi använde jättemycket. Ett tips är att söka på Internet efter bärbibliotek eller sjalbibliotek. Finns flera stycken där man kan få tips och idéer samt hyra bärdon till en början så man kan hitta någon som passar en själv. Onödigt att köpa om man inte trivs med det.

2019-01-03
Maandiiis
Maandiiis

Jag köpte först bärsjal eftersom min son hela tiden skulle ligga på mig dom 3 första månaderna, det var omöjligt och släppa han en sekund. Han hatade bärsjalen, grät konstant i den, så nammjag köpte en ergobaby bärsele, han rä 10 mån idag och jag har inte använt nån av dom haha😂 han hatade båda och grät konstant. Jag överlevde dock ändå och klarade av och göra sysslor osv.. tror det beror på ditt barn

2019-01-03
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...