App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ansträngda flöden?

Hej! Någon som vart med om att bebis enligt läkarna verkar lite ”ansträngd” i magen? Vi har haft 3 stycken TUL under 6 veckor och fått veta att våran bebis är lite mindre än hon ska. -25% vid förra, -20,5% idag, så hon har tjockat på sig några gram iallafall. Men sen upptäckte dem att flödet vid hjärnan inte var 100%, vilket de egentligen inte var jätte oroade för tydligen. De trodde att bebis kunde vara lite ansträngd där inne pga eventuell ”trött moderkaka”. Vi ska tillbaka om en vecka och alla andra resultat är superfina och bebis är jätte pigg där inne! Men hon pratade om att om resultaten nästa vecka är likvärdiga så kanske det blir tal om igångsättning eller snitt beroende på situationen. Har dock aldrig hört om detta förut så var mest nyfiken om någon här vart med om liknande? (Är i 36+0 idag)

2019-01-02
Tjussefin
Tjussefin

Gjorde oxå tul 3gånger, -11% på två första & -26% på sista, hos oss läggs man in för övervakning om den är mer än -24%,. Hade oxå lite lite dåligt flöde så blev igångsatt som slutade med akut snitt eftersom bebis blev påverkad negativt. Var i vecka 34+1

2019-01-03
Melker18
Melker18
Barn på 1 år och 9 månader

våran låg också på - på tul fast pga av mitt blodtryck. Men bebis var inte påverkad. visade sig senare att flödet va dåligt ändå och fick bli akut kejsarsnitt.

2019-01-03
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...