App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att sova borta..

Hej där! Min 2,5 månaders verkar ha svårt att slappna av när vi är och hälsar på folk. Hon vill liksom inte sova utan tar snabba tupplurar. Och nu är det ännu värre, vi är och hälsar på min farmor och farfar och det tog oss nästan 2 timmar att få henne att somna 😩 det är första gången vi sover borta.. tips och råd på hur man kan göra det lite enklare för damen och att undvika att väcka farmor och farfar..

2019-01-02
alesslouise
alesslouise
Bebis på 17 månader

Ta med sjal/sele/vagn så att bebisen har en trygg sovplats som den känner igen.

2019-01-12
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Det var samma för oss, och efter två besök hos andra (ett övernattningsförsök o ett över dagen-besök) förstod vi att det bästa för oss och bebisen framförallt är att helt enkelt vara hemma så nu får folk komma och hälsa på oss istället om de absolut måste. Lugnare o skönast för alla. Det kommer tid sedan då han blir större som vi kan hälsa på folk. Han är snart sex månader och vi trivs bäst hemma!

2019-01-11
AnnaElisa81
AnnaElisa81
Barn på 1 år och 7 månader

För oss har det funkat väldigt bra att sova i vagnen när vi är borta. Särskilt när han var så liten, då kunde han sova där hela natten eller tills han vaknade och ville ha mat. Då är det rätt lukter och sånt där.

2019-01-10
Niseen
Niseen

Har varit samma här! När min dotter fyllde 1 och jag började att jobba så sov vi hos min mamma på helgerna då jag är ensamstående ,det är först nu när hon är 1 1/2 år som hon börjat sova hela nätter där! Är inget man kan göra något pt utan dem har sin trygga plats hemma

2019-01-10
SaaraaErikssoon
SaaraaErikssoon

Hemmet är bebisens hela värld och att se något nytt tar extremt mycket energi. Så alla nya intryck gör bebisen trött, osäker, ledsen osv.

2019-01-10
Tistel86
Tistel86

Jag har inga tips utan vill säga att våran är desamma och har varit så sen han var 3månader fram tills nu (15månader) han kommer inte riktigt till ro om han inte får sova hemma i sin egen säng. Riktigt jobbigt för han väcker andra när man är borta=)

2019-01-03
Hremmo
Hremmo
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...