App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bäst före på blöjor

Jag har en hel del blöjor sparade sedan långt tillbaka, fråga inte varför, jag vet knappt själv varför ;-) Jag har på vissa modeller märkt att främst tejperna blir något sämre med tiden. Troligen klistret som torkar/förändras/åldras. Någon som vet ett generellt bästföredatum som gäller för blöjor? Eller hur man får reda på datumet för resp. modell? Har ni erfarenheter av för gamla blöjor? Är det dumt att köpa på sig ett (för) stort lager med blöjor, som jag är i färd med att göra? ( konkurs lager som jag fick erbjudande att köpa jätte jätte billigt och göra som min mor gjorde att köpa upp som mina barn kan få till sina eventuella barn)

2019-01-01
Anna198224
Anna198224

Jobbar som förskollärare och vi får ibland blöjor när man blivit blöjfria men har de legat för länge så försvinner sugförmågan så kisset rinner bara vid sidan om. Men då är det börjar som är ca 1-2 år för gamla.

2019-01-02
Barn på 1 år och 9 månader

Kanske dum att köpa till sina barn o barnbarn. De kommer nymodigheter som de kanske hellre vill ha. Du kan alltid köpa upp och sälja till vänner o bekanta. Lite på Facebook och så.

2019-01-01
Isabell25
Isabell25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...