App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bröst Pump - tips o råd!

Hej! Jag har tänkt inskaffa mig en bröstpump, då min man även ska kunna mata han o hjälpa mig o dessutom få mer tid med våran lilla 3 veckors bebis. Men har läst att det inte bara är att pumpa utan att man får "träna" innan det flyter på bra. Undrar då om någon har tips på vad som är bäst, elektrisk eller handpump? Hur mycket äter en bebis ungefär? (klart det kan variera eftersom alla bebisar är unika) Tänker om man behöver förbereda (pumpa) Hur förvarar man på bästa sätt mjölken? Hur har ni gjort? Tacksam för svar ❤

2018-12-31
Guldiz
Guldiz
Gravid i vecka 34

Som andra sagt så ville min dotter inte ta flaska ändå så pumpen använde jag för att jag fick mjölkstockning titt som tätt. Hade handpumpen från medela och tyckte den var bra.

Tips är om du skaffar babyboxen från apoteket hjärtat så finns det rabatt kupong för både swing och den manuella från meddela.

2019-01-01
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag försökte att pumpa ur med elektrisk då sonen inte blev nöjd plus att maken skulle kunna ge medans jag var i stallet. Men släppte aldrig till pumpen, fick max ur kanske 60ml från både brösten sammanlagt. Så alla släpper inte till pump.

2018-12-31
Maandiiis
Maandiiis

Jag har prövat två elektriska pumpar - Medela och Philip Avent Natural. Båda väldigt bra. Jag själv föredrar elektrisk pump framför handpumpning/handmjölkning.

2018-12-31
blåbärssylt
blåbärssylt

Lånade en elektrisk från BB när jag fick första barnet, men sen var det lika enkelt att handmjölka för mig, sen är det inget av mina tre barn som tagit flaskan utan jag pumpade för att få igång det och med de andra har jag gjort det för att undvika mjölkstockning.

2018-12-31
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

*Medela Swing, elektrisk pump

2018-12-31
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Jag är nöjd med min Medels Swing,. Jag pumpade igång mjölkproduktionen på BB så vet inte om det behövs någon träning,. Mjölk går att frysa,. Det finns tex påsar på apoteket som man pumpar direkt in i och sedan försluter,. Jag värmde med hjälp av vattenbad som jag värmde i micron, alltså inte mjölken i micro men vattnet som jag sedan lät värma mjölken,. Min son var dock inte alls glad i mjölk i flaska utan väntade hellre på att källan/jag kom hem, så problemen behöver inte vara de praktiska

2018-12-31
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...