App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gnällig 4 månaders

Inser att alla bebisar är olika, men hade vart skönt att höra om det är någon annan som är i samma situation. Vår bebis sover kanske 2-2.5h fördelat på 30 min på dagen (känns alldeles för lite) och kanske 10-11h på natten med två matningar. Däremellan är det gnäll gnäll gnäll.. Och har varit så sen ca 3.5 mån. Hon är snart 5 mån. Hon gäller för hon är trött men vill inte sova. Ibland kan nattning ta 1h och inte ens vagnen funkar. Eftersom hon inte sover långa stunder blir det småäta vilket gör hon vaknar för hon är hungrig.. Vägrar selen, och vill helst inte ligga ner alls. Känns som vi håller på att bli tokiga. Just nu kör vi i pass så vi turas om med allt, äta, vila gå ut osv. De vi hört ifrån säger mest att om ni bara bär i selen, eller om ni köper den här produkter blir allt bra. Va inte så känsliga osv. Förstår ju att det inte är lätt, men jisses, när tror ni denna fasen är över. Hade ju vart skönt för henne att slippa vara så upprörd 😭

2018-12-29
Kakan2121
Kakan2121
Barn på 1 år och 7 månader

Japp, tror det också. Har appen och det verkar stämma. Har kollat in det med sömn på Rulla vagn och försökt få till det. Misstänker det kanske är lättare om nån vecka när hon är lite större. Men det är nog som du säger, hon vill not ska hända hela tiden, men kan liksom inte göra allt än som hon vill kanske eller som liksom gör underhållningen lättare. Som att sitta eller så. Hoppas fasen snart är över! Dessa faser alltså!

2018-12-29
Kakan2121
Kakan2121

Vår son är 6 månader nu och från 4,5 månad var han super skrikig hela tiden i princip. Vaknade flera gånger per natt och ville äta och bara vara nära. Nu för en vecka den har allt detta gått över och skriker inte alls så mycket. Jag kollade iallafall på rullavagn(punkt)se på deras sömnschema och fick där igenom in en bra rutin på hur han ska sova. Ett tips bara! När vår sån var mellan 4-5 månader så var han sååå svår att stimulera och var tvungen att bli stimulerad hela tiden! Men nu kan han mycket väl sitta själv och leka. Jag tror ditt barn är inne i en utvecklingsfas. Ladda ner appen preglife och läs om de olika utvecklingsstegen där. Superbra tycker jag!

2018-12-29
miicaelanilsson
miicaelanilsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...