App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

illamående

gravid i v.7 och extremt illamående. någon som har tips som lindrar? Vill inte äta medicin. Med min dotter var jag illamående i 2 månader och fruktar samma nu

2018-12-27
Danijess
Danijess
Bebis på 6 månader

Mådde illa i ca 17 veckor 🙄 för mig hjälpte det att inte få så lågt blodsocker. Jag ställde ett glas juice vid sängen när jag gick och la mig och drack lite i små klunkar innan jag gick upp. Låg stilla tills illamåendet lagt sig. Hade alltid russin I väskan för när det började kännas illamående och va ärligt uppe ibland på natten och åt dels för jag va hungrig och dels för att inte må illa. Va kanske inte så bra för tänderna, men småätande verkade funka. Gick också mycket promenader för kändes bättre när jag rörde mig.

2018-12-29
Kakan2121
Kakan2121

Med dottern mådde jag illa under ca 6-7 veckor. Då räckte det med att äta regelbundet och om jag var för hungrig fick jag inte äta mycket eller för snabbt. Däremot när jag nu väntade sonen så mådde jag illa från vecka 5-6 till vecka 20. Jag testade armband, åt regelbundet etc men inget hjälpte. Dock kräktes jag inte alla dessa veckor utan det var till och från. Det är fruktansvärt jobbigt speciellt när man har en till liten knodd sen innan. Men kan bara ge tips att alltid ha något litet i närheten, t.ex salta lex och ät lite men oftare :)

2018-12-28
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

Hej!
Där finns armband på apoteket för illamående som kan hjälpa, i början hjälpte det mig men jag fick tyvärr hypermesias så jag kräkte konstant och inget hjälpte förutom dropp behandling och medicin :/ Men armbanden kan du absolut testa!

2018-12-28
Thildaab
Thildaab

För mig hjälpte det att ära direkt på morgonen, helst kolhydrater för att få i sig ngt matigt. Sen behövde jag äta väldigt regelbundet. Emellan om jag kände av illa emellanåt åt jag riskakor (majskakor istället för äkta riskakor) och gärna ett surt skivat äpple var och är super för jag har fortf lätt illamående och är i v.15 :) Loka är också min grej för att få i mig vätska för gillar inte vanligt vatten.

2018-12-27
AJBJ
AJBJ
Bebis på 9 månader

Det enda som hjälpte mig var att äta lite nästan hela tiden, ett kex eller frukt, drack också mycket citronvatten :)

2018-12-27
Bebis på 10 månader

Ingefära lindrar illamåendet - jag gillar att riva en bit och göra en dryck med citron och ljummen vatten. Har hört att såna armband mot åksjuka hjälper vissa

2018-12-27
Alionken
Alionken
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...