App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp! Tappar allt hår!

Fick en dotter för 3 månader sedan, och nu har jag helt plötsligt börjat tappa hår. MYCKET hår, stora tussar när jag duschar. Kan tillägga att jag ej har ammat. Är det någon som har haft det såhär, blir det bättre? God Fortsättning på alla er där ute 😃

2018-12-27
Hrosengren
Hrosengren
Barn på 3 år och 11 månader

Man tappar mycket hår efter en graviditet eftersom man tappar mycket mindre hår under graviditeten. Mitt hår växte nästan inget heller under graviditeten, så jag slapp färga min utväxt vilket var mycket bra, jag ville inte utsätta mitt barn för onödiga kemikalier.

2019-01-01
TessCarl
TessCarl

Det är helt normalt och går över med tiden men man ser lite kul ut när allt hår växer ut igen och man får lite konstigt fluff och fjun

2018-12-27
MammaKotte
MammaKotte
Bebis på 15 månader

Började fälla en massa hår ca 3 månader efter förlossningen med. Dottern är 5 månader nu. Tappar fortfarande en del hår men inte lika mycket. Gav bröstmjölk på flaska första månaden gick sedan över på ersättning. Är nog mer hormonell påverkan. Håret förändras ju under graviditeten med. Hört att det tar lika lång tid som graviditeten för håret att återhämta sig.

2018-12-27
Sahra11
Sahra11
Barn på 2 år och 3 månader

Jag tappar också vansinnigt mycket hår och det började när min dotter också var 3 mån. Det började när jag slutade amma henne, men har fått förklarat att det tar ett par månader innan hormonerna är tillbaks i balans och då sker detta. Hon är idag 5 mån men jag tappar lika mycket hår idag, det ska gå till sig efter nån månad har jag hört :)

2018-12-27
rebeckahs
rebeckahs
Bebis på 11 månader

Det går över. Hade samma med alla barnen, blev kala fläckar. Tog några månader sen syntes det ej så mkt

2018-12-27
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...