App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

att inte veta!?

Hej! Jag hade en nidblödning den 20 till den 21 december. Eller allting tyder på en nidblödning iallafall. Har beräknad mens den 22de o har inte fått någon mera blödning. Har tagit gravtest men det visar negativt... Har varit gravid tidigare och då visade aldrig gravtesterna positivt. Fick det bekräftat hos gyn i v15. kan det vara så att jag har lågt HCG? att det inte visar på grund av det?

2018-12-27
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod
Bebis på 5 månader

Jag har inte tagit något nytt gravtest ännu. Tänker att jag ska försöka vänta till den 20de Januari. Då nästa mens är beräknad! Har verkligen försökt att stressa ner denna månad och ta en sak i taget. Försöka njuta av att bara vara med sambon! Men det är verkligen svårt...

2019-01-08
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod

Hej! Har fortfarande inte fått någon mens.. Men fick en känsla av att jag hade ägglossning, cirka två dagar innan den var beräknad. Tog ett test och det visade två svaga streck, så jag antar att jag hade ägglossning i helgen... Men som sagt, allting är ju så himla oklart? Går verkligen i väntans tider... !!

2019-01-08
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod

Ja, Av 😉 jag är också nyfiken på om du tog ett test! Fick du svar ?

2019-01-03
batgirl
batgirl

Hur har det gått ? Gå och testa hos mödravården! Inte ska du gå och vänta till nästa mens! Lycka till :-)

2019-01-02
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Du kan ju gå och göra ett privat ultraljud när som helst för att bekräfta din graviditet? Eller så får du ju vänta

2018-12-27
batgirl
batgirl

Man vågar ju knappast att hoppas på att man är gravid, förens man får det bekräftat på något sett. När ska jag vända mig till vården? Hur länge ska jag vänta? Tänker att jag ska vänta till nästa beräknade mens dag... men det känns så långt dit!

2018-12-27
Miss dåligt tålamod
Miss dåligt tålamod

Graviditetstest mäter ju hcg så det jag ju vara att det är för lågt. Särskilt med tanke på att du tidigare fått det bekräftat hos bm.

2018-12-27
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...