App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

MENS EFTER MISSFALL

Hej! Fick ett MA för ca 4 veckor sedan, och har ännu inte fått någon mens än. Vi har börjat försöka bli gravida igen, trots att mensen inte har kommit - min fråga är, när fick ni mensen efter ett missfall? När blev ni gravida efter missfall? Väntade ni in mensen? Allt gott!

2018-12-26
sofia123456789
sofia123456789
Bebis på 4 månader

Jag hade ett ma i augusti. Fick cytotec i 2 omgångar (allt kom inte ut första gången). Svårt att säga angående mens, svårt att veta vad som var vad... Men jag blev gravid igen i oktober, så det gick snabbt.

2019-02-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Fick MA i slutet på juli. Räknade blödningen som en mens när vi var inne på sjukhuset. Fick ägglossning som vanligt 2 veckor efter och mensen 2 veckor efter det. Så för mig sattes det igång direkt. Vi har försökt varje månad sedan augusti men än har det inte tagit sig.
Hoppas det går fort för er

2019-02-14
tintaan
tintaan
Bebis på 1 månader

Vi blev gravida efter ca 1 år, när vi försökte bli gravida med nr 2 ch fick missfall, vården sa vi skulle ta det i vår takt å att det kan ta tid igen. Väntade på mensen månaden efter missfallet, så tog ett grav test så hade vi lyckas bli gravida direkt efter missfallet. Nu är sonen snart 10 mån. Vi funderar/försöker med 3e om det skulle ta sig/ kör de blir när de blir. Vill helst de skulle tagit sig för tag sedan men lär väl ta 1 år som alla de andra gångerna. Har 2 barn nu. En är snart 5 år och en på 10 mån. Hoppas de går vägen för er! Jag vet de tar tid för oss så tror de är inviduellt ♥️

2019-02-13
marin07a
marin07a
Bebis på 1 månader

Jag funderar lite över samma sak som du. Eller, jag undrar väl egentligen när äl kommer.. Jag fick besked om MA för lite precis över 3 veckor sedan och fick missfall för 20 dagar sedan. Vi tänker inte vänta in mensen utan har börjat försöka så fort vi kunnat. Jag läste att äl kan komma ca 2-4 veckor efter missfall, men jag funderar över vad som är vanligast? Tajmar den oftast in den vanliga cykellängden eller är det lite slumpen som avgör hur kroppen tänkt bete sig?
Mvh Sjukt otålig

2019-01-04
7herese
7herese

ägglossningen kommer ju först så är du inte redan gravid så kan du spåra den med äl stickor! Fick ma i januari,fick nån konstig mens i februari och tog äl stickor i mars å blev gravid men fick tidigt missfall i vecka 6! Tog äl stickor i april och blev gravid igen å är nu i vecka 37! Du kan också kontakta gyn för att kolla så inga rester av ditt ma finns kvar👍Tog 3 veckor att få ut mitt ma

2018-12-27
8kee6
8kee6

Jag hade missfall den 12 november och fick tillbaka min mens nyligen för några dagar sedan. Så ca 5 veckor efter missfallet. Vi har väntat in min kropp lite innan vi provar igen. Har varit rätt stressigt på sistone så vi båda villa låta min kropp vila lite. Lycka till!

2018-12-26
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...