App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bemötande vid att inte vaccinera?

Hej! Jag har en fråga till er som aktivt valt att inte vaccinera era barn, hur upplever ni att ni blev bemötta av vården, BVC och liknande samt andra vänner, familj och bekanta. Tacksam för svar

2018-12-25
Bebis på 16 månader

Du borde bemötas med stark ifrågasättning. Idiotiskt val! Själviskt val. FEL VAL

2019-01-17
Niam92
Niam92
Bebis på 5 månader

Jag valde och inte vaccinera och ingen har påtvingat något då det är jag som mamma som väljer vad som är bäst för mitt barn.

2019-01-17
Blöjkoder
Blöjkoder
Barn på 1 år och 8 månader

Jag försöker bemöta med öppenhet och icke dömande frågor gällande anledning. Jag hoppas innerligt att ingen blir bemött med vrede. Det hjälper aldrig!

2018-12-26
Bebis på 7 månader

Du missförstod nog frågan. Anledningen till varför vissa väljer att inte vaccinera sig själva eller sina barn var inte relevant i denna tråd, det finns andra diskussioner här och på andra ställen där man diskuterar för och emot. Men min fråga var till dom som faktiskt valt att inte vaccinera och hur dom har blivit bemötta. Mina egna åsikter eller andras är därför inte relevanta just här

2018-12-26
Bebis på 16 månader

Varför i hela världen vill du inte vaccinera?

Vården kommer förmodligen pusha dig till att göra det då det är viktigt för ditt barns överlevnad och hälsa. Samt att du utsätter andra barn för risk konstant.

Du kommer att bli bemött med vrede och den är inte obefogad. Tänk igenom det här noggrant. Det är ett val du kanske bittert får ångra när ditt barn dör eller blir handikappat av en sjukdom som kan undvikas. Eller ännu värre ditt barn smittar ett barn som inte kan vaccineras pga allvarliga sjukdomar. Vill du va ansvarig för ett annat barns lidande och ev död?

2018-12-26
viva91
viva91
Bebis på 14 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-12-26
Olivia8804
Olivia8804
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...