App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hopplösa nätter 3åring

Vi har en 3åring som för ca 1 år sen sov gott i sin egna säng utan problem dock har hon sen dess sovit katastrofalt. Hon vägrar att somna själv i sin säng om kvällarna ( det kunde hon göra utan problem tidigare ), hon vaknar minst en gång varje natt och gallskriker efter mig och slår i sängen till jag ger upp och går in och lägger mig hos henne bara för att få sova. Mannen och jag har inte samma syn på detta då han tycker att jag daltar med henne och att vi kommer få stora problem med detta medan jag anser att tösen inte ska vara ledsen eller gråta sig till sömns.. Någon med tips på hur vi ska komma till bukt med detta nattvaket? Lillebror kommer i februari så det hade varit skönt för alla med redig sömn innan dess.

2018-12-25
malinet
malinet
Bebis på 8 månader

Hade det varit så att dottern själv kom till vår säng hade det inte varit något större problem, jag njuter till fullo de få gånger hon velat sova hos oss. Hon vägrar nämligen att lämna sin säng på natten, det är skrik och bankande tills jag kommer in till henne. Jag är helt införstådd med att barn har perioder då det är kämpigare med sömn, mat och annat.

2018-12-25
malinet
malinet

Huvudsaken är väl att hela familjen får sova. Vår, snart 3 åring kommer till oss varje natt och ligger mellan oss då är hon nöjd och somnar om och alla kan sova.

2018-12-25
Mammmaw08
Mammmaw08

Vi hade en madrass på golvet inne hos oss där barnen fick sova när de inte ville sova ensamma på sina rum.

Jag blir så trött när man tror att man måste ha rutiner från dag 1 i livet annars kommer barnen aldrig att kunna sova själva, äta själv, bli blöjfria osv.

Kör på det som funkar nu. De kommer att bli fina människor ändå när de blir vuxna.
Förmodligen vill ingen 15-åring sova hos sina föräldrar. Det löser sig av sig självt med tiden.

2018-12-25
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Vi har det så med vår 4-åring. Måste sitta hos henne när hon ska sova o vaknar hon på natten måste vi sitta där tills hon somnar. Vi har löst det så att lillebror 2,5 år får dela rum med storasyster, då går det mkt bättre
D e som att hon/dom känner sig mkt nöjdare o tryggare.

2018-12-25
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...