App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fördröjt missfall?

Hej på er! Jag är sååå orolig! Jag är i vecka 13 med mitt andra barn och har gått upp 1 kilo totalt. I min förra graviditet så hade jag gått upp runt 6 kilo vid denna tiden. Jag vet att alla graviditeter skiljer sig åt men det som gör mig orolig är att alla graviditetssymptom har försvunnit den senaste veckan. Ingen mage som växer, inga ömmande bröst etc. Vi var inne i vecka 8 på tidigt ul och då såg vi hjärtat slå men jag tänker om någon kan ha hänt efter det? Jag har inte haft någon blödning men konstigt att allt bara försvinner från en vecka till en annan. Om jag inte hade vetat att jag var gravid hade jag aldrig misstänkt det. Har någon annan haft liknande upplevelser och det har visat sig vara ett fördröjt missfall? Åkte in till gynakuten men de kollar inte om man inte haft en blödning...

2018-12-24
Emmaelwin
Emmaelwin
Bebis på 9 månader

När vi blev gravida med tredje barnet såg vi ett hjärta slå i vecka 8 men i vecka 10 kände jag att något var fel och på gynakuten var det precis som jag trott,hjärtat slutade slå vecka 10. Konstigt med magkänsla men som andra skrivit är du ju inne i spökveckorna då man inte känner sig gravid! Erbjuder inte mvc ett ul så betala för ett privat alternativt gå till privat gynekolog👍Hoppas allt är som det ska!💕Skall tillägga att vi blev gravida direkt efter vårt ma och nu är våran lilla trea 5 veckor😊

2019-02-19
8kee6
8kee6

Nu är du ju inne i sk spökveckorna när man oftast mår bättre men fortfarande inte känner några fosterrörelser. Det är säkert ingen fara! Men eftersom du frågar: jag blev gravid med tredje barnet i somras och i början kändes allt ok (har aldrig speciellt mycket gravidsymptom). Runt v 7-9 började jag dock känna instinktivt att nåt inte stod rätt till. Mycket riktigt, i v 11 började jag blöda och efter en veckas småblödningar till och från fick jag göra ett vul som visade att graviditeten stannat av i v 5. Fick ta två omgångar av Cytotec, detta var i augusti, och i oktober blev jag gravid igen. Nu är jag i v 19 och bebis sprallar på därinne. Jag hoppas inte du behöver gå igenom samma, men eftersom du frågade ville jag berätta.

2019-02-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Tror inte du behöver oroa dig! Jag hade exakt lika som du beskriver i första och andra graviditeten. De har varit så olika det bara går. Första hade jag alla symptom som gick att få känns det som. I denna är jag pigg och mår hur bra som helst. magen började bli synlig typ nyss (vecka 26 strax). 

Jag kände också stor oro till och från. Men försökte tänka positivt och njuta av att må bra. Spec när det inte finns tecken på att något skulle vara dåligt:) 
Och när rörelserna började komma så släppte jag all oro. Jag började gå upp i vikt runt vecka 15/16 och brösten kändes helt normala till och från innan dess.

Försök att inte jämföra dina graviditeter utan var i den du är i nu. Njut av att du mår bra och gör saker du blir glad av :) 

God jul! :)

2018-12-24
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-12-24
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-12-24
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...