App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnstol nr 2

Det är ju inte bara en barnvagnsdjungel son finns! Även bilstolsdjungel finns! Vilken och varför har ni valt den ni har. (Bilstol nr 2) (Dags att byta till den snart, så vill ha lite tips)

2018-12-23
JonssonA
JonssonA
Barn på 1 år och 11 månader

Vi köpte besafe modular serien, tyckte den var smart och smidig. Men stol nr 2 är klumpig och jobbig och vår dotter sitter inte alls bra i den. Lite ben utrymme och tar stor plats. Men vi har även en wolmax som är riktigt bra och i den sitter hon perfekt, den ser stor ut men den tar mindre plats än besafe ! Så nöjd med wolmax och perfekt att köpa den på jollyrooms rea! :D

Lycka till i djunglen!

2018-12-28
Thildaab
Thildaab

Första stol 2 blev en maxi cosi mobi, gillade lutningsfunktionen och sonen satt bra i den. Den fick plats i dåvarande bilen även om det var trångt. När vi bytte bil skaffade vi en axkid minikid eftersom det är en av de som räcker längst längdmässigt och de självspännande förankringsbanden är awsome när man monterar om stolen.

2018-12-25
Jinza
Jinza

Mitt tips är att provmontera den i er bil innan ni köper den. Alla stolar passar inte bra i alla bilar.

2018-12-25
Norrlänning 1
Norrlänning 1

stol nr 2 blev bakåtvända britax römer :) tredje stolen blev en bältesstol med krockskydd och izofix från britax römer :) Väldigt nöjda med deras stolar

2018-12-25
8kee6
8kee6

Vi valde BeSafe izi plus, mycket nöjda!

2018-12-24
MammaKotte
MammaKotte

Köpte britax swingfix, dels var den plustestsd men också vridbar så det blir så mycket enklare att sätta i /ta ut barnet ! Sen ville vi gärna ha med Isofix och inte behöva bälta fast stolen om man nu behöver flytta på den osv.

2018-12-23
Hyrkes
Hyrkes
nyfödd bebis

Vi har maxi cosi perl. Bestämde vi redan när vi köpte babyskyddet. De passar till samma bas. Liten stol som passar i stor som liten bil.

2018-12-23

Hej. Jag gick på bäst i test och rekommendationer från folksam försäkring - då valde vi besafe izi kid.
Hoppas ni hittar någon som passar er 😁

2018-12-23
Pedagoger
Pedagoger
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...